« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
F1

Najbolje ozvučenje na svijetu premijerno u Splitu

Funktion One (F1), višestruko nagrađivani i po mnogima najbolji sound system na svijetu, pronašao je mjesto i u, ne tako velikom, ali svakako najodanijem klubu elektronske glazbe u Splitu

Doživite najbolji sound na svijetu
Doživite najbolji sound na svijetu (Kameleon)
Više o

klub Kameleon

,

Funktion One

,

F1 zvuk

,

Valentin Kanzyani

Pored Spacea na Ibizi, Berghaina u Berlinu, Cieloa u New Yorku... na mapu klubova sa najboljim F1 ozvučenjem, od ove zime upisuje se i splitski Kameleon.

Kameleon posljednje dvije godine uspiješno radi na promicanju elektronske scene u Hrvatskoj dovodeći u Split poznate DJ gote kao što su Manuel de Lorenzi, Archie Hamilton, Stee Downes, Jay Shepheard, Stacey Pullen, Dana Ruh, Chris Lattner i Martin Landsky.

Novu sezonu odlučio je začiniti jedinstvenim F1 zvukom. Zaljubljenici u elektronsku glazbu, clubbing i festivale, sve više pažnje uz pomno odabran line-up posvećuju upravo kvalitetnom sound systemu. Ulaganje u opremu i zvuk izvođačima omogućuje puno kvalitetniju izvedbu, a publici neusporedivo bolji doživljaj glazbe.  

F1 pored toga što je miljenik velikog Carl Coxa, obavezna je oprema na velikim glazbenim događajima poput Glastonburyja i Burning Man festivala. Jamiroquai je u svoj studio također udomio F1 ozvučenje davne 1998. godine, dok se njegova turneja 2002. godine još uvijek pamti po zvuku bez konkurencije koji oduzima dah.    

Premijera Kameleonovog novog Funktion One ozvučenja održava se u subotu, 29. studenog, uz jedno od najvećih imena svjetske techno scene, DJ-a i producenta Valentina Kanzyanija.

Za zagrijavanje i podršku tu su i  Mariano Mateljan te Madezh iz Cruise ekipe, koja ovom prigodom obilježava prvi rođendan. Ulaznice se mogu nabaviti u klubu Kameleon, u pretprodaji po cijeni od 40 kn, a na dan događaja po 60 kn.

26.11.2014. 11:54:00
Novi komentar
nužno
nužno