« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Obične stvari koje pale muškarce

Muškarci će se napaliti na savršeno sređenu ženu bez dileme, no jednako tako postoji cijeli niz običnih, svakodnevnih stvari koje ih jednako tako pale

Ovo je seksi, ali jednako tako je i stara majica
Ovo je seksi, ali jednako tako je i stara majica (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

napaljivanje

Muškarci se pale na zgodne žene, to valjda ne moramo posebno objašnjavati, ali nije samo to ono što im trenutno budi volju za seksom - tu ima i običnih, svakodnevnih stvari koje su im jednako uzbudljive.

Zanimljive su činjenice prikupili kolege s portala iVillage.com, pa evo nekih koje možda ne biste pomislili ni u ludilu ...

Primjerice, da je hrana seksi znamo svi, no i sam proces kuhanja nekima je izuzetno privlačan. Sretnik koji se pali na svoju ženu koja se sva zacrveni dok kuha je stvarno sretnik jer ona o kuhanju nema pojma, no tako ga uzbudi da mu okus hrane postaje apsolutno nevažan.

Također, ima seksi pogleda, seksi osmijeha, a nekima je strašno seksi kad se suprotni spol neobuzdano veseli. Djevojka jednog ispitanika skakuće s noge na nogu i vitla rukama kao luda, uz smiješne izraze lica. Njegovi prijatelji ponekad pomisle da je luda, no ovaj lik misli da je opako seksi.

Prema jednom od sudionika ispitivanja, njegova djevojka u donjem dijelu trenirke i običnoj majici, s kosom skupljenom u neuredni rep uzbuđuje ga puno više nego u situacijama kad se maksimalno sredi kako bi bila što privlačnija.

Za kraj, da ne bi popljuvali sređivanje do kraja, vrijedi spomenuti i tipa koji se pali na svoju djevojku tijekom spremanja za izlazak. Oblačenje, češljanje i šminkanje njemu je puno više seksi nego konačan rezultat ili skidanje svega toga nakon izlaska.

Sve u svemu, glavno je da ga palite, slažete li se?

21.10.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno