« Svijet
objavljeno prije 9 godina
@POTUS

Obama se napokon dočepao Twittera

Barack Obama već je šest godina nesretan što mu sigurnosne službe ne dozvoljavaju profil na Twitteru, a sad ih je očito uspio nagovoriti

Obama je napokon dobio profil na Twitteru
Obama je napokon dobio profil na Twitteru (Twitter)
Više o

Barack Obama

,

Twitter

,

@POTUS

Barack Obama napokon je dobio svoj profil na Twitteru @POTUS (The President of the United States of America).

U ponedjeljak prijepodne po američkom vremenu Obama je poslao svoj prvi tweet. 

"Pozdrav, Twitter". Ovdje Obama. Doista! Nakon šest godina napokon su mi dali vlastiti profil", stoji u prvom tweetu predsjednika.

Nakon samo 12 minuta, tweet je imao više od sedam tisuća retweetova i šest tisuća favoritesa. Sada ima već preko 200 tisuća retweetova, 300 tisuća favoritesa i preko milijun i pol followera.

Bijela kuća također je objavila tweet o pravom profilu Baracak Obame.

Profil će mu služiti kao novi način direktne komunikacije s američkim narodom, s tweetovima koje će objavljivati on osobno", pojasnili su iz Bijele kuće.

"Predsjednik Obama predan je ideji da njegova administracija bude najotvorenija i najuključenija u povijesti, a twitter profil predsjednika omogućit će Amerikancima novi način uključivanja u pitanja koja su im najbitnija", pojašnjavaju iz Bijele kuće.

Obama je dosad na Twitteru bio pristuan putem profila @BarackObama koji je vodila "Organizing for Action", grupa koja je radila na njegovim predsjedničkim kampanjama.

19.05.2015. 08:00:00
Novi komentar
nužno
nužno