« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
OSAMA BIN LADEN:

Obama provodi istu politiku mržnje kao i Bush

Neka američki narod bude spreman da i idućih godina i desetljeća ubire plodove onoga što su posijali čelnici Bijele kuće, poručio je bin Laden

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

SAD

,

George W. Bush

,

Barack Obama

,

Al-Qaeda

,

prijetnja

,

Osama bin Laden

,

politika mržnje

"Obama ide stopama svog prethodnika u politici mržnje prema muslimanima i tako udara temelj dugoročnim ratovima", dio je poruke vođe Al-Qaede koji je objavila Al-Jazeera.

Osama bin Laden u najnovijoj poruci, četvrtoj po redu ove godine, optužio je američkog predsjednika Baracka Obamu da provodi istu politiku mržnje prema muslimanima, kao i George W. Bush.

"Obama i njegova vlada posijali sjeme mržnje i osvete prema Americi", naglasio je najtraženiji bjegunac današnjice čija 'glava' vrijedi 25 milijuna dolara, uoči Obamina dolaska u Rijad i govora o miru namijenjena muslimanima koji će američki predsjednik u četvrtak održati u Kairu.

"Neka američki narod bude spreman da i idućih godina i desetljeća ubire plodove onoga što su posijali čelnici Bijele kuće", upozorio je bin Laden, a u prilog svojim optužbama naveo je ofenzivu koju pakistanska vojska vodi protiv talibana u dolini Svatu izjavivši kako "količina tog sjemena odgovara broju onih koji su trpjeli i koji su izbjegli iz doline Svata".

Izvor: Hina

03.06.2009. 16:13:02
Novi komentar
nužno
nužno