« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
ISKRENOST

Obama priznao: Volio bih znati tajnu popularnosti Yo-Yo Ma

Slavni violončelist Yo-Yo Ma, rođen prije 56 godina u Francuskoj u kineskoj obitelji koja je potom emigrirala u SAD, postao je redoviti gost Bijele kuće, kazao je predsjednik Obama

Fotografija vijesti
Više o

Barack Obama

,

Bijela kuća

,

violončelo

,

yo-yo Ma

Na primanju za dobitnike nagrada centra Kennedy u Bijeloj kući Barack Obama našalio se kako bi volio znati koja je tajna ogromne popularnosti koju uživa Yo-Yo Ma, američki violončelist, javlja Hina

"Ono što je najnevjerojatnije kod Yo-Yo Ma je što se čini da ga svi vole. Trebao bi mi dati koji savjet!", rekao je Obama, kandidat za drugi mandat u studenom sljedeće godine.

Slavni violončelist Yo-Yo Ma, rođen prije 56 godina u Francuskoj u kineskoj obitelji koja je potom emigrirala u SAD, "postao je redoviti gost Bijele kuće", kazao je predsjednik Obama podsjećajući da je glazbenik već sa sedam godina gostovao u istoj dvorani pred predsjednikom Johnom F. Kennedyjem.

Obama je spomenuo i da je violončelist "proglašen jednim od najseksepilnijih muškaraca" po izboru časopisa People te da je "sudjelovao kao gost u Ulici Sezam", popularnoj dječjoj tv emisiji.

Od 1978. nagrade centra Kennedy dodjeljuju se svake godine umjetnicima izvedbenih umjetnosti. Uz Yo-Yo Ma, ovogodišnji dobitnici su glumica Meryl Streep, saksofonist Sonny Rollins, country glazbenik Neil Diamond i broadwayska pjevačica Barbara Cook.

05.12.2011. 13:42:00
Novi komentar
nužno
nužno