« Život
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
ZANIMLJIVO

O čemu svakodnevno razgovaraju sretni parovi?

Kako je dobra komunikacija jedan od ključeva kvalitetne veze, evo tema koje biste trebali raspraviti s partnerom svakog dana kako biste održali dobru atmosferu u vezi

Veza može biti stvarno sretna
Veza može biti stvarno sretna (Shutterstock)
Više o

komunikacija

,

veza

,

sretna veza

,

razgovori

,

teme razgovora

Sretna veza san je svake osobe, no put do nje može biti prilično kompliciran, a ponekad izgleda i nemoguć. Ipak, kako je dobra komunikacija jedan od ključeva kvalitetne veze, evo tema koje biste trebali raspraviti s partnerom svakog dana kako biste održali dobru atmosferu u vezi.

Ciljevi i planovi - motivacija je tu najvažnija, a do nje možete doći vrlo jednostavno: popričajte s partnerom, poslušajte savjete, zatražite podršku i na taj ćete način dospjeti najdalje. Naravno, napravite isto za partnera i neka planiranje zajedničkih aktivnosti uvijek bude na tapeti.

Problemi - sve što vas muči, privatno ili poslovno, treba podijeliti s partnerom jer ćete ga/nju potaknuti da napravi isto. Ovakvi su razgovori jedan od elemenata zbližavanja koje ne smijete zanemariti.

Uspomene - stalno vraćanje u prošlost nije pretjerano dobra stvar, osim u situacijama kad se zajednički prisjećate nekih lijepih trenutaka koje ste proveli s partnerom. Samo jedna riječ ili kratka rečenica dovoljna je za podizanje atmosfere i sreće.

Zdravlje - zdravstvene probleme ne smije se sakrivati od partnera ni u kojem slučaju, jer zdravlje mora biti na prvom mjestu i o njemu se jednostavno treba otvoreno razgovarati.

21.02.2016. 20:00:00
Novi komentar
nužno
nužno