« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
MOČVARNI VIKEND

Nu sound of Belgrade i Krematorij ovog vikenda u Močvari

U petka stižu tri predvodnika nove srpske glazbene scene, a u subotu budite i sami dio spaljene ekipe na Krematoriju - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Močvara)
Više o

močvara

,

Vod smrti

,

Nu Sound Of Belgrade

,

SevdahBaby

,

Zemlja gruva

,

Svi na pod!

,

Narednik Lobanja

,

New Level

Petak 26.11. // Nu sound of Belgrade

U okviru programa pod nazivom Nu sound of Belgrade nastupaju najaktualnija imena srpske plesne glazbe - SevdahBaby, Zemlja Gruva i Svi na pod!

Riječ je o novoj generaciji beogradskih autora i bendova, stasaloj u noćnoj vrevi jednog od najdinamičnijih gradova u regiji, čiji hitovi su doslovce okupirali liste i plesne podije klubova u Srbiji u posljednjih godinu dana. Svaki od ovih autora/bendova ističe drugačiji aspekt plesne muzike. Tako SevdahBaby nudi novi pogled na tradiciju s ovih prostora - propušta je kroz modernu produkciju, dodaje joj moderne ritmove, preoblikujući je tako za novo stoljeće.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Zemlja gruva je napravila svoju državu gruvlend! u kojoj je stil manje važan (dancehall, 2step, breakbeat, elektronika...), a jedino što se računa je dobar gruv koji pokreće slušačevo tijelo na ples. Intenzivnim korištenjem svih prednosti elektronske glazbe, Svi na pod! postižu svjež i prilično snažan indi-pop zvuk s elementima trip-hopa i duba.

nusound.jpg
Nu Sound Of Belgrade

Kao dostojni baštinici globalne plesne kulture, ovi izvođači su u značajnoj mjeri usredotočeni na scenski nastup, i čak se može reći da, pored ekstravagancije i provokacije kao legitimnih ciljeva samih po sebi, svojim stilovima neki od njih daju i duhovit komentar na estradnu i celebrity kulturu u Srbiji. To, međutim, nije njihovo najubojitije oružje na sceni, a kao ilustracija za ovu tvrdnju neka posluži podatak da su Svi na pod! do sada nastupali kao predgrupa velikanima kao što su Air i Massive Attack.

Večer Nu sounds of Belgrade će vam otkriti sve tajne beogradske plesne kuhinje, i garantira samo dobar gruv i dobro raspoloženje.

www.sevdahbaby.com
www.myspace.com/sevdahbaby
http://gruvlend.net
www.myspace.com/zemljagruva
www.myspace.com/svinapod

upad: 25 kn

akcije: upad s pozivnicom do ponoći džaba, grupne karte, gratis karte „Sretna ruka" (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

Subota 27.11. // Krematorij

Budite i vi dio spaljene ekipe!

krematorij.jpg
Krematorij

Legendarni dernek za uha željna dobrog starog metalnog zvuka ponovno se vratio u Močvaru! Na povratničkom Krematoriju potpaljivanje započinje projekcijama Metallice i Rammsteina, na koncertnom dijelu programa bendovi Narednik Lobanja, Vod smrti i New Level palit će noć thrash i hard core zvucima i pripremiti vas za finalno izgaranje i kremiranje do jutra uz najveće i najisfuranije metal hitove. A najspaljeniji od vas imat će priliku sudjelovati u najpaklenijem triatlonu ikad, nagradnjači koja će staviti vaše jetre i tijela na najmučniju kušnju ikad...

Slušaona by DJ Bishop Hemeroid: Iron Maiden, Judas Priest, Manowar, Metallica, Helloween, Dio, Black Sabbath, Led Zeppelin...

www.myspace.com/naredniklobanjaivodsmrti
www.myspace.com/newlevelzg
Projekcije (od 21h): Metallica & Rammstein

upad: 25 kn

akcije: gratis karte „Sretna ruka", nagrade Paklenog triatlona: izdanja Geenger recordsa (opširnije na www.mochvara.hr/koktel)

24.11.2010. 09:52:06
Novi komentar
nužno
nužno