« Film
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Novo u zagrebačkim kinima - od 8. srpnja 2010.

Ako nemate ideju kako provesti ove sparne večeri, zašto ne biste svratili u najpopularnija zagrebačka kina i pogledali što se nudi ovoga tjedna

film predatori
Više o

Cinestar

,

Movieplex

,

novo u kinima

,

upisi 2011.

,

prvi razred

,

Orašar

Komedija u kojoj glumi urnebesni Jonah Hill i Russel Brand, opičeni ljubavni partner pjevačice Katy Perry, garantira sjajnu zabavu, a za one malo hrabrije naravi idealano bi bilo da pogledaju novi sukob ljudske vrste s elitnim svemirskim ubojicom - Predatorom.

To je Rock'nRoll

Aaron Greenberg (Hill) ambiciozan je 23-godišnji mladić koji je upravo dobio zadatak iz snova koji bi mu mogao omogućiti veliku karijeru: otići u London, upoznati se s rock zvijezdom Aldousom Snowom (Brand) i otpratiti ga iz Londona do L.A. - prvog grada njegove velike rock turneje. Međutim, stvari nikako neće ići tako glatko, jer je Aldous, osim što je veliki rocker, ujedno i veliki zavodnik. I tako će mladi Aaron morati prokrijumčariti drogu iz Londona, preživjeti opijanje u New Yorku, smiriti situaciju s plesačicama u Vegasu, varati, lagati i partijati s Aldousom kako bi ga doveo do kazališta Greek... Hoće li uspjeti? Pogledajte u cinestaru ili Movieplexu od četvrtka, 8. srpnja.

Nova urnebesna komedija bez imalo poštovanja pod redateljskom palicom Nicholasa Stollera (Preboljeti Sarah Marshall) s Jonahom Hillom i Russellom Brandom u glavnim ulogama sigurno će vas nasmijati do suza.

Igra mačke i miša

Robert Rodriguez predstavlja novo poglavlje u priči o predatorima, film "Predatori" koji je sniman u Troublemakers Studiosu u Austinu pod redateljskom palicom Nimroda Antala. U filmu glumi Oscarom nagrađen Adrien Brody ("The Pianist") u ulozi Roycea, plaćenika koji predvodi grupu elitnih ratnika koji shvaćaju da su dovedeni na planet izvanzemaljaca... kako bi postali plijen. Osim obeščašćenog liječnika, svi su hladnokrvni ubojice - plaćenici, yakuze, osuđenici, članovi voda smrti - ljudski „predatori" koje sada sistematski progone i eliminira nova vrsta predatora-izvanzemaljaca.

Mlađe generacije to možda ne znaju, ali prvi, izvorni "Predator" prikazan je 1987. i tada je filmski svijet vidio jednog od kako se kasnije ispostavilo najpopularnijih i najomiljenijih SF likova u povijesti sedme umjetnosti. Nekoliko godina kasnije snimljen je i nastavak, a u posljednje vrijeme mogli ste gledati i sukobljavanje legendarnog Aliena i ovog nevidljivog vanzemaljca-ubojice. Ovaj nastavak je pak pokušaj oživljavanja predatorske franšize, a obzirom na današnje specijalne efekte i općenito prirodu priče o predatorima, film će nesumnjivo biti pravi SF akcijski hit.

Film možete pogledati od 8. srpnja u Cinestaru i Movieplexu. Na kraju preporučamo i treći nastavak legendarne Priče o igračkama, ovaj put i u 3D izdanju i u sinkroniziranoj verziji, a ne zaboravite ni na neke od prošlotjednih noviteta.

07.07.2010. 14:47:00
Novi komentar
nužno
nužno