« Film
objavljeno prije 14 godina

Novo u zagrebačkim kinima - od 1. srpnja 2010.

Budite među prvima u Hrvatskoj koji će pogledati dugoočekivanu "Pomrčinu", a ako vas to ne zanima, pogledajte Clivea Owena u ulozi samohranog oca

pomrčina sumarak saga
Više o

Cinestar

,

Movieplex

,

novo kina

,

najbolje psovke

,

cijena zlata

Filmovi „Sumrak" i „Mladi mjesec", koje je u Hrvatskoj pogledalo preko 250 tisuća ljudi, a koji su u svijetu zaradili preko 1,2 milijarde dolara, ovog ljeta dobivaju treći nastavak pod nazivom „Pomrčina".

Bella i Edward ponovno su zajedno, ali njihovoj vezi prijeti nova sila: zla vampirica koja želi svoju osvetu. Bella će biti prisiljena birati između svoje prave, istinske ljubavi Edwarda i prijateljstva s Jacobom dok se nastavljaju opasne bitke između vampira i vukodlaka. Ali, postoji još jedan izbor s kojim će Bella biti suočena: smrtnost ili besmrtnost?
S najvećom produkcijom do sada i superzvijezdama Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart, pod scenarističkom adaptacijom Melisse Rosenberg i redateljskom palicom Davida Sladea, film „Pomrčina" oduševit će gledatelje vizualnim stilom, odličnim glumačkim izvedbama i nevjerojatnom bezvremenskom ljubavnom pričom za sve generacije!

Očekivanja od ovoga nastavka su velika, a jesu li najoštrija recezentska pera zadovoljena ili razočarana, najbolje je da saznate sami. Film se prikazuje u Cinestaru i Movieplexu od 1. srpnja.

>> "Pomrčina" prikazana u SAD-u

Dečki su se vratili

Inspiriran istinitim događajem, film „The Boys are Back" prati domišljatog sportskog novinara Joea Warra koji se nakon tragične smrti svoje žene nađe suočen s najvećim životnim izazovom - biti samohrani otac dvojice dječaka: preznatiželjnog 6-godišnjaka Artiea i buntovničkog tinejdžera Harryja. Njihov zajednički zadatak neće biti samo prebroditi obiteljsku krizu - već i pronaći neizbježnu čar svakodnevnog života i ljubavi koji će im dati snagu za zajednički život...

Glavnu ulogu u ovoj humornoj drami tumači za Oscara nominiran i dobitnik Zlatnog globusa Clive Owen, a režirao ju je za Oscara nominiran Scott Hicks („Sjaj"). Film je snimljen prema memoarima Simona Carra, „The Boys are Back", a jedan od producenata je i Greg Brenman („Billy Elliot")." Film možete pogledati u Cinestaru od četvrtka, 1. srpnja.

30.06.2010. 22:26:15
Novi komentar
nužno
nužno