« Film
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Novo u zagrebačkim kinima - 11. veljače

Ovotjedni filmski noviteti nose oznaku - komično do suza

Fotografija vijesti
Više o

Cinestar

,

Movieplex

,

zagreb-info

,

novo kina

Veljača je općenito mjesec ispunjen ljubavlju i srećom, naročito zbog Valentinova. Stoga ne čudi da se u kinima među novim filmovima prikazuju uglavnom komedije. Noviteti su "Alvin i Vjeverice 2", zatim sasvim prikladna priča "Dan zaljubljenih" (naslov govori dovoljno sam za sebe) te "Svi smo super", američka verzija talijanskog hita iz 1990. koja analizira stanje obitelji u suvremeno doba.

Škola i cure

"Alvin i Vjeverice 2" vraća našu omiljenu krznatu braću, Alvina, Simona i Theodorea. Zbog nesvakidašnje nesreće u kojoj su sudjelovali Alvin i Dave Seville, braća useljuju kod Dave Sevilleovog cool rođaka Tobyja, te se moraju upisati u školu, baš kao i svaki drugi klinac. Škola predstavlja nove izazove za ove rock zvijezde, izazove kao što su pritisak vršnjaka, sport u školi i naravno - djevojke! Pod „djevojke" mislimo na CHIPETTES čiji je manager Ian Hawke, pohlepni bivši manager Vjeverica, koji ih želi pretvoriti u veliki hit na glazbenoj sceni. U početku dolazi do suparništva između Vjeverica i CHIPPETTESA, no na kraju shvaćaju da mogu biti zaista sjajni prijatelji i odličan glazbeni tim!

 

Kritičari film preporučuju uglavnom djeci jer im se priča ne sviđa niti izgleda kao nešto što bi starija publika gledala. Bilo kako bilo, svi oni koji se osjećaju mladima ili djecom u tijelima odraslih osoba film mogu pogledati u Cinestaru i Movieplexu od 11. veljače.

A gdje je ljubav...

Redatelj filma „Zgodna žena" predstavlja nam svoju novu romantičnu komediju koju sačinjava glumačka postava iz snova: Julia Roberts, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Shirley MacLaine, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Jessica Alba, Anne Hathaway, Jessica Biel, Taylor Lautner, Jamie Foxx, Emma Roberts, Taylor Swift i Queen Latifah samo su neki od desetaka poznatih holivudskih zvijezda koji se pojavljuju u ovoj priči o parovima i samcima u Los Angelesu, a koji se moraju suočiti s pritiscima i očekivanjima nadolazećeg Dana zaljubljenih

 

Fil se prikazuje od četvrtka, 11. veljače  u Movieplexu i Cinestaru.

Obitelj u suvremeno doba

Robert De Niro predvodi zvjezdanu glumačku postavu u ovoj oštroumnoj komičnoj drami ("Svi smo super"), remakeu istoimenog talijanskog hita. De Niro glumi udovca koji, nakon što mu je žena preminula, shvati da mu je žena bila jedina prava veza s djecom. Stoga on kreće na putovanje autobusom duž čitave zemlje kako bi se ponovno zbližio sa svojom djecom, no putem otkriva da su njihovi životi daleko od idealnih. U samom srcu filma je priča o obitelji i fizičkim i emocionalnim udaljenostima koje valja prijeći kako bi njeni članovi opet postali prava obitelj.

 

Ova dramska komedija odlično oslikava stanje obitelji u suvremeno doba u kojem su udaljenost, stres, otuđenost i preokupiranost vlastitim životom svakodnevnica. Film je inače snimljen prema talijanskoj verziji „StannoTutti Bene" koju je režirao također Oscarovac Giuseppe Tornatore 1990. godine. Film pogledajte od 11, veljače u Cinestaru.

Ne propustite pogledati...

"Ni na nebu, ni na zemlji", redatelja Jasona Reitmana, koji se proslavio filmskim hitom „Juno" za koji je bio i nominiran za Oscara, i koji se ove godine vraća u trostrukoj ulozi - kao producent, scenarist i redatelj komedije u kojoj glavnu ulogu tumači oskarovac George Clooney.

Temeljena na popularnoj dječjoj knjizi, "Oblačno s ćuftama" je priča o neobičnom gradu u kojem hrana pada sa neba poput kiše i njegovim još neobičnijim stanovnicima.

Rat. Grad pod opsadom. Primirje je netom proglašeno, a vod "Crnci" koji je obavljao prljave zadatke treba biti rasformiran...

10.02.2010. 15:34:40
Novi komentar
nužno
nužno