« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
GOODBYE, GOODBYE

Novi single dua Tegan and Sara prije koncerta u Tvornici

Mjesec i pol dana uoči njihovog prvog dolaska u ovaj dio Europe sestre Tegan i Sara pustile su u eter singl "Goodbye, Goodbye" praćen odličnim spotom u režiji Natalie Rae Robinson

Tegan and Sara pustile novi singl
Tegan and Sara pustile novi singl (LAA)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

novi singl

,

singl

,

Tegan and Sara

Goodbye, Goodbye novi je singl kanadskog indie pop dua Tegan and Sara skinut s njihovog hvaljenog albuma Heartthorb kojeg će uživo, na jedinom koncertu naše regije, predstaviti u Tvornici kulture 7. studenog.

Mjesec i pol dana uoči njihovog prvog dolaska u ovaj dio Europe sestre Tegan i Sara pustile su u eter singl "Goodbye, Goodbye" praćen odličnim spotom u režiji Natalie Rae Robinson.

"Htjeli smo napraviti spot koji će prikazati mutnoću komunikacije koja nas često ostavlja diskonektirane i izolirane" izjavile su po premijeri spota koji je u nekoliko dana već pogledan oko 100 tisuća puta na YouTubeu.

Video se može pogledati na ovom linku.

I dok "Goodbye, Goodbye" tek kreće u pohod na vrhove top lista njihov prethodni singl "Closer" još uvijek se odlično vrti dokazujući da je riječ o jednom od najvećih ljetnih pop hitova. O popularnosti pjesme govori i njezinih sedam i pol milijuna pregleda, ali i kampanji koju je duo odradio s organizacijom Pet Collective u kojoj su napravili remake spota "Closer" sa psima u glavnim ulogama!

"Closer" u suradnji s Pet Collectiveom se može pogledati na ovom linku.

Ulaznice

Ulaznice za koncert Tegan and Sara u Tvornici kulture prodaju se iznad svih očekivanja i već je prodano svih 30 VIP-ova.

Aktualna cijena od 100 kn traje do nedjelje 29. rujna. Od ponedjeljka, 30. rujna cijena je 120 kn, dok će na dan koncerta iznositi 150 kn.

 

Prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Koncert Tegan And Sare organizira LAA.

25.09.2013. 15:19:00
Novi komentar
nužno
nužno