« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Novi "Seks i grad" s novim glumcima

Nova će se serija baviti životom Carrie u zadnjim razredima srednje škole i na početku fakulteta te na taj način fanovima donijeti nove zaplete u životu nekoć omiljene televizijske junakinje

Fotografija vijesti
Više o

Seks i grad

,

Sarah Jessica Parker

,

Blake Lively

Iako se i do sada u američkim tabloidima šuškalo o novom „Seksu i gradu" čija bi radnja bila smještena u srednjoškolsko doba glavne junakinje, Carrie Bradshaw, cijela je priča dobila dozu ozbiljnosti i izvjesnosti nakon što je i Los Angeles Times objavio članak u kojemu se potvrđuje kako će novi „Seks i grad" biti serija, a ne film, kako se prvotno mislilo.

Prema posljednjim informacijama, serija bi se bavila životom Carrie u zadnjim razredima srednje škole i na početku fakulteta te na taj način dala fanovima novu radnju i zaplete u životu nekoć omiljene televizijske junakinje, čija su promišljanja o vezama, modi i životu imala veliki utjecaj na popularnu kulturu s početka stoljeća.

Upitana da prokomentira ovu vijest, glumica Sarah Jessica Parker za magazin 24 Frames izrazila je sumnju u dugoročnu ostvarivost ove ideje. „Snimanje serije s radnjom smještenom u doba mladosti bilo bi stvaranje dvije različite povijesti" tvrdi Sarah. „Nakon toliko sezona serije, gotovo je nemoguće reći nešto bitno o Carrie, što publika već ne zna" kaže glumica.

Zasad se šuška da bi Blake Lively trebala glumiti mladu Carrie, Selene Gomez predviđena je uloga Charlotte, a Emma Roberts utjelovit će mladu Mirandu.

„Mislim da bi producenti trebali ostaviti Seks i grad tamo gdje jest. Ukoliko već želite angažirati predivne mlade glumice poput Selene Gomez i Blake Lively, stvarno možete smisliti nov i svjež materijal, one su to zaslužile" zaključuje glumica Bridget Moynahan, koja je u originalnoj seriji utjelovila Natashu, bivšu suprugu slavnog Face.
07.08.2011. 12:19:00
Novi komentar
nužno
nužno