« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Novi DS 5

Novi DS 5 je simbol marke DS - ima sve atribute sadašnjih i budućih DS automobila. Perjanica DS uvodi identitet marke i prvi je model u Europi s novom prednjom maskom

Novi DS5 privlači poglede
Novi DS5 privlači poglede (Automania)
Više o

DS 5

Avangardan stil, dinamične vozne osobine, profinjenost i posvećenost detaljima te ponuda naprednih tehnologija - novi DS 5 ima sve atribute sadašnjih i budućih DS automobila.

Perjanica DS uvodi identitet marke i prvi je model u Europi s novom prednjom maskom i drugim inovacijama koji ga čine DS automobilom! Od prednje maske okomitih linija s logotipom DS u sredini do Xenon Full LED svjetala, od ekrana osjetljivog na dodir najnovije generacije do učinkovitih motora... toliko je novosti koje novi DS 5 dodaje svemu onome po čemu je na glasu, odnosno jedinstvenoj silueti te vanjskom i unutarnjem dizajnu bez premca (profinjenost u najsitnijim detaljima i vozačevo mjesto nalik na kokpit).

Od Europe do Kine, DS 5 je posvuda ostavio dubok trag. Novi DS 5 podiže letvicu novom prednjom maskom, uvijek avangardnim stilom, profinjenošću i pozornošću posvećenom detaljima, dinamičnim i sigurnim voznim osobinama dostojnim automobila DS, vrhunskom tehnologijom u službi dizajna i performansi. Ukratko, automobil koji privlači pažnju!

Više pročitajte na portalu Automania.hr

18.02.2015. 10:18:00
Novi komentar
nužno
nužno