« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ŠESTA SEZONA

Nova zvijezda Kućanica: Drea de Matteo

Glumica u šestoj sezoni Kućanica tumači ulogu Angie Bolen, majke obitelji čija je prošlost obavijena velom tajne

(Wikipedia)
Više o

Kućanice

,

Drea de Matteo

,

Desperate Housewives

,

šesta sezona

Pet godina nakon što je njen lik ubijen u Sopranosima, Drea de Matteo vratila se na male ekrane i pridružila skupini koja je potencijalno opasnija od mafije. Radi se o Kućanicama, zbog kojih je Drea započela život na Wisteria Lane kao Angie Bolen, majka i supruga s njujorškim naglaskom i mističnom prošlosti.

"Angie se nalazi u programu zaštita svjedoka, ali mislim da priča nije povezana s mafijom", kaže Drea koja još ne zna što će se dogoditi s njenim likom u seriji.

"Ne znam je li njena obitelj bježi od nemile prošlosti pa sada počinje novi život ili se radi o većoj katastrofi. Dobra stvar kad radite TV seriju je da ne znate kako će se razvijati vaš lik do samoga kraja."

Njena karijera nije uvijek tekla glatko. Serija Joey (neslužbeni nastavak Prijatelja) ukinuta je nakon dvije sezone, a i sama Drea priznaje da odluka da prihvati tu ulogu nije bila najsretnija.

"Nisam trebala pristati na tu ulogu, jednostavno je došla u krivo vrijeme. Trebala sam otići na duži odmor nakon Sopranosa", objašnjava i dodaje: "Bilo nam je posebno teško jer su nas svi uspoređivali s Prijateljima. Pritisak je bio prevelik."

Na setu Kućanica ju je najviše oduševila Bree Van De Kamp koja tumači lik Marcije Cross: "Ona je prava diva. Bila sam velika obožavateljica cijele serije pa mi je bilo pomalo čudno doći na set. Nekoliko mjeseci prije početka snimanja prestala sam gledati seriju kako se ne bi na setu pojavila i uzviknula: "Ajme, Bree razgovara sa mnom!".

Između serija Joey i Kućanica, Drea je potpuno nestala iz javnog života kako bi se fokusirala na svoj privatni život i vezu s glazbenikom Shooterom Jenningsom.

"Bila sam s njim cijelo vrijeme. Živjeli smo u autobusu s kojim je bio na turneji i za to vrijeme sam ostala u drugom stanju", rekla je glumica koja je rodila kći Alabamu.

Šesta sezona Kućanica u Hrvatskoj se počinje prikazivati 4. ožujka.

Piše: Ned Ehrbar/Metro World News
02.03.2010. 11:14:00
Novi komentar
nužno
nužno