« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
KLASIČNO PONAŠANJE

Naomi Campbell udarila vlastitog vozača

Vozač je rekao policiji da ga je Campbell udarila straga dok ju je vozio po New Yorku te da mu je glava udarila u upravljač od čega je zadobio modricu ispod desnog oka

(Getty Images)
Više o

Naomi Campbell

,

vozač

,

manekenka

Policija je priopćila kako manekenka Naomi Campbell vjerojatno neće biti optužena u New Yorku nakon što je njezin vozač prijavio da ga je u utorak udarila sa stražnjeg sjedala njezina luksuznog SUV-ija.

Vozač je rekao policiji da ga je Campbell udarila straga dok ju je vozio po New Yorku te da mu je glava udarila u upravljač od čega je zadobio modricu ispod desnog oka. On je zaustavio auto i otišao razgovarati s prometnim redarom koji je pozvao policiju.

Policija je napisala samo izvješće o zlostavljanju posavjetovavši se s uredom okružnog državnog odvjetnika jer policajci nisu bili svjedoci događaja u crnom cadillacu Escalade. Vozač je prethodno odlučio da neće dalje tražiti zadovoljštinu. Izvješće za sobom ne povlači nikakvu kaznu. Campbellin glasnogovornik Jeff Raymond izjavio je kako će 39-godišnja manekenka surađivati s policijom. Campbell je već ranije pred sudom priznavala krivnju za fizičke napade na ljude koji rade za nju. (hina/metro-portal)

03.03.2010. 07:16:59
Novi komentar
nužno
nužno