« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
PREDSTAVE

Nova premijera Male scene

Kako se ističe u najavi, projekt se realizira u suradnji s Muzejom grada Zagreba, gdje će biti održana premijerna izvedba, a bit će moguće kupiti ulaznicu samo za predstavu

Sjajna predstava
Sjajna predstava (Arhiva)
Više o

Mala scena

,

Buga Šimić

,

Sunce djever i Neva Nevičica

Kazalište Mala scena kao svoju sljedeću premijeru najavljuje, u nedjelju, 15. studenoga, u Muzeju grada Zagreba, predstavu 'Sunce djever i Neva Nevičica' u režiji Ivice Šimića i pripovjednoj interpretaciji Buge Marije Šimić, te uz glazbeno ruho Mateja Meštrovića.

Kako se ističe u najavi, projekt se realizira u suradnji s Muzejom grada Zagreba, gdje će biti održana premijerna izvedba, a bit će moguće kupiti ulaznicu samo za predstavu ili skupnu ulaznicu za posjet Muzeju i predstavu.

U online režiji Ivice Šimića i uz glazbeni ruho Mateja Meštrovića, slavna bajka Ivane Brlić-Mažuranić u novoj produkciji Male scene postat će uzbudljiva i napeta avantura namijenjena djeci od osam godina naviše, u koji će gledatelj imati priliku biti junak/junakinja i sudjelovati u radnji.

"Korona-kriza okrenula je naše živote naglavačke i pokrenula nas u novim smjerovima i novim inicijativama u suradnji s Muzejom grada Zagreba. Naš projekt Mala scena online pokazao je da našu publiku sve više zanima pričanje priča (preko 600 tisuća pregleda!) i kocka je pala! Ivica i Buga, tata i kći, krenuli su u novu avanturu osmišljavanja predstave/priče i režije - online. Sve je postalo online, zašto ne i režija?", stoji u najavi.

Premda režirana online, ova je predstava, nakon "Sportskog života letećeg Martina" 2016. godine i odlaska u Kinu, povratak Ivice Šimića Maloj sceni.

Uz čudesnu glazbu i nesvakidašnje rekvizite, svima dobro poznatu priču pričat će Buga Marija Šimić, a nakon premijerne izvedbe 15. studenoga, moći će se pogledati i  21. studenog u sklopu manifestacije Noć kazališta.

Rezervacija ulaznica moguća je putem linka, a za skupnu ulaznicu (Muzej + predstava), rezervacija je moguća e-poštom na info@mala-scena.hr.

12.11.2020. 08:30:00
Novi komentar
nužno
nužno