« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
COOL

Nova kategorija ulaznica u prodaji za The Wall

Roger Waters stigao je u Hrvatsku u nedjelju i odmara se u luksuznom hotelu u Splitu

Još samo jedan dan do spektakla
Još samo jedan dan do spektakla (Arhiva)
Više o

Poljud

,

ulaznice

,

Roger Waters

,

The Wall

Još nas jedan dan dijeli od velikog koncerta Rogera Watersa, The Wall koji će se održati na stadionu Poljud u Splitu u utorak 23.07.2013.g.!

Na veliko zadovoljstvo svih koji će prisustvovati ovom zaista jedinstvenom spektaklu, a na  zahtjev Rogera Watersau prodaji će se od sutra naći još jedna kategorija ulaznica Travnjak - po cijeni od 100 kuna! Ulaznice će biti u prodaji isključivo na svim prodajnim mjestima sistema Eventim od ponedjeljka u 8 ujutro. Online kupovina neće biti moguća.

Hrvatska ima veliku čast i priliku vidjeti Rogera Watersa   po drugi puta. Vizualno i zvučno remek djelo Rogera Watersa jedinstveni je tip stadionskog koncerta obzirom da uključuje mega produkciju, te je spoj rock koncerta i umjetničkog performansa. 

Koncert u sebi nosi i antiratnu propagandu te se na zidu koji dominira pozornicom tijekom koncerta prikazuju projekcije slika. Slike su koji puta svečane i vedre, ali koji puta uznemirujuće i granično buntovne, međutim sve to čini The Wall toliko jedinstvenim i veličanstvenim. Na splitskom Trgu Gaje Bulata će, povodom koncerta Rogera Watersa, biti izložena imitacija zida. Imitacija zida namijenjena je potpisivanju obožavatelja Rogera Watersa i legendarnih Pink Floyda. „Zid" će biti postavljen sve do dana koncerta. Na dan koncerta će biti prebačen na stadion Poljud, te na taj način svatko svojim potpisom doprinosi ovom velikom ljetnom događaju. Pozivaju se svi obožavatelji i  prolaznici da ostave svoju poruku, potpis ili crtež te na taj način uveličaju koncertni spektakl.

Svi koji se u ovom trenutku nalaze u Splitu neka ne propuste ovaj jedinstveni spektakl, ulaznica još ima u prodaji a moći će se kupiti i na dan koncerta od 9 sati na blagajni stadiona Poljud.

_____________________
__________________________________

 

VIP LOŽE - 500 kuna
FAN PIT- 300 kuna
TRAVNJAK- 280 kuna
TRAVNJAK 2 - 100 kuna
SJEDENJE 1 - sektori D, E, P, R - 320 kuna
SJEDENJE 2 - sektori F, G, N, O - 260 kuna
SJEDENJE 3 - sektori H, M - 180 kuna
SJEDENJE 4 - sektori I J, K, L - 100 kuna

22.07.2013. 08:41:00
Novi komentar
nužno
nužno