« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NIVEA

Nova generacija NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa

Upoznajte novu generaciju dezodoransa nadahnutih snagom prirode uz NIVEA Magnesium Dry roll on

NIVEA Magnesium Dry roll on
NIVEA Magnesium Dry roll on (Nivea)
Više o

Nivea

,

dezodorans

,

roll on

Znojenje je potpuno prirodna pojava bez koje naše tijelo ne bi moglo funkcionirati. Pomaže nam da reguliramo temperaturu i na taj način se hladimo, no nitko ne želi privlačiti pažnju neugodnim mirisom ili odjećom na kojoj se ocrtavaju mrlje.

Najbolji prijatelji u ovim situacijama su nam svima dezodoransi. Međutim, koliko god bismo se voljeli osloniti na njihovu učinkovitost, često ne ispune naša očekivanja. Idealnu zaštitu do sada nismo mogli pronaći u dezodoransu s 0 % aluminija koji istovremeno pruža zaštitu od znojenja i vlažnih pazuha.

Upravo zato NIVEA predstavlja novu generaciju dezodoransa koja vas će vam pružiti oboje. Prepustite se pouzdanoj formuli NIVEA Magnesium Dry roll on dezodoransa koji zahvaljujući sastojku prirodnog aktivnog magnezija nude svježinu i zaštitu od neugodnih mirisa na potpuno prirodan način. Njihova nježna formula bez aluminija (ACH) i etilnog alkohola ujedno održava vašu kožu zdravom i jača je. Ne morate brinuti o iritaciji vaših pazuha te ga slobodno možete nanijeti nakon brijanja.

Uživajte u dvije neodoljive varijante ženstvenog mirisa NIVEA Magnesium Dry i Dry Fresh Roll on dezodoransa. Njihova posebnost krije se i u inovativnom obliku doziranja. Naime, za razliku od uobičajenih roll-on dezodoransa, njihova bočica okrenuta je naglavačke što uvelike olakšava doziranje, rukovanje i nanošenje.

  • Zaštita od znojenja nadahnuta snagom prirode.

  • Za zdravu i lijepu kožu.

  • Bez aluminija (ACH) i etilnog alkohola.

Dostupno od ožujka 2021.

NIVEA Magnesium Dry roll on dezodorans 50 ml - preporučena mpc 29,90 kn

NIVEA Magnesium Dry Fresh roll on dezodorans 50 ml - preporučena mpc 29,90 kn

22.03.2021. 13:41:00
Novi komentar
nužno
nužno