« Seks
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
OPA :)

Nos je stvarno ponos.. tamo dolje ;)

Činjenica da je veličina nosa povezana s veličinom penisa ukazuje na to da duljina penisa možda neće biti određena dobom, visinom ili tjelesnom težinom, već je zapravo utvrđena prije rođenja

Nije loše ;)
Nije loše ;) (Arhiva)
Više o

nos

,

penis

,

veličina penisa

,

ponos

Tim znanstvenika proučavao je noseve i genitalije nedavno preminulih trupla kako bi utvrdio je li hipoteza "veliki nos, veliki ponos" istinita. Imaju dobre vijesti za muškarce s velikim nosevima, piše Ifl Science.

Za potrebe studije pregledali su sto dvadeset i šest muških leševe tj. sve slučajeve forenzičke obdukcije na Medicinskom sveučilištu na Kyotu, od travnja 2015. do ožujka 2019. Svi leševi bili su stari između 30 i 50 godina, a pregled je proveden u roku od ti dana nakon njihove smrti prije nego što se moglo dogoditi neko veće raspadanje.

Za istraživanje, objavljeno u časopisu Basic and Clinical Andrology, tim je izmjerio visinu, težinu, duljinu i opseg mlitavog penisa i težinu testisa.

Naravno, zapravo nije moguće izazvati erekciju kod leša, pa je umjesto toga korištena "rastegnuta dužina penisa", pri čemu je istraživač ručno istezao penise, što istraživači kažu da daje točno mjerenje njihove erektne duljine dok su bili živi.

>> Lice muškarca odaje karakter >>

U međuvremenu je drugi, puno sretniji istraživač, izmjerio duljinu njihovog nosa.

Tim je otkrio da su najviše povezani čimbenici mlitava duljina penisa i rastegnuta duljina penisa. Međutim, sljedeća najveća korelacija bila je između veličine nosa i istegnute duljine penisa. Što je vaš nos veći, veći je penis u erekciji.

Nije utvrđeno da veličina vašeg nosa ima snažnu korelaciju s mlitavom duljinom penisa, što tim pripisuje činjenici da je "elastičnost malog penisa možda veća od elastičnosti velikog penisa".

>> Što oblik nosa govori o vašoj osobnosti >>

"Činjenica da je veličina nosa povezana s veličinom penisa ukazuje na to da duljina penisa možda neće biti određena dobom, visinom ili tjelesnom težinom, već je zapravo utvrđena prije rođenja".

13.05.2021. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno