« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
DOMAĆA PAMET

Nord Produkt predstavio javnosti i mobilne kućice većih dimenzija

Mobilna kućica Nord pruža potpun komfor i udobnost vlastitog doma na bilo kojoj destinaciji koju korisnik odabere

Sjajna funkcionalnost mobilne kućice Nord
Sjajna funkcionalnost mobilne kućice Nord (Nord produkt)
Više o

mobilna kućica

,

Nord produkt

Hrvatski proizvođač opreme za interijere Nord Produkt nastavio je s novitetima u segmentu proizvodnje mobilnih kućica i predstavio javnosti veću kućicu dimenzija 8 x 4 metra. U usporedbi s modelom dimenzija 8 x 3 metra, veća kućica opremljena je dodatnom kupaonicom i opremom za još veći komfor 6 osoba koje u njoj mogu ugodno boraviti.

Mobilna kućica Nord pruža potpun komfor i udobnost vlastitog doma na bilo kojoj destinaciji koju korisnik odabere, a prikladna je za kampove, ali i kao samostalni objekt na različitim površinama. Nakon proizvodnje kada, tuš-kada, umivaonika, slavina i druge opreme za kupaonice, kuhinja i pratećih elemenata, namještaja za opremanje domova i ureda, Nord Produkt odlučio je tržištu ponuditi cjelovito i kvalitetno rješenje za sve one koji žele potpunu udobnost vlastitog doma na tijekom odmora.

Mobilne kućice Nord dostupne su u dvjema izvedbama - dimenzija 8x3 metra i površine 24 m2 te dimenzija 8x4 metra i površine 32 m2, a u potpunosti su opremljene za ugodan odmor za čak šest osoba. Stoga su one odlično rješenje za sve - za samce ili parove koji vole svoj mir, ali isto tako i mogućnost da ugoste svoje prijatelje, kao i za višečlane obitelji koje zahtijevaju maksimalan komfor i opremljenost prostora u kojem borave.

Prostor mobilne kućice Nord podijeljen je u nekoliko prostorija pa korisnici imaju na raspolaganju zaista sve što im je potrebno za odmor kakav su uvijek priželjkivali, u udobnosti vlastitog doma. Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom te dvama odvojenim krevetima, kao i garderobnim ormarima, policama i regalima za odlaganje odjeće, obuće i drugih predmeta.

Kuhinja se sastoji od gornjih i donjih elemenata, a nudi i sve potrebno za brzo spremanje obroka, poput električno-plinske ploče za kuhanje, sudopera, izvlačne nape i hladnjaka s ledenicom. U dnevnom boravku cijela će se obitelj udobno smjestiti za stolom sa stolicama i kutnom garniturom, koja ima pretinac za posteljinu i mogućnost razvlačenja i pretvaranja u još jedan ležaj za dvije osobe.

Zabava u kišnim danima osigurana je uz LCD televizor, a tu je i klima-uređaj za maksimalno uživanje i u najtoplijim ljetnim danima. U kupaonici su smješteni tuš-kabina, umivaonik, WC s vodokotlićem, ogledalo sa strujnom utičnicom i rasvjetom te ostala kupaonska galanterija. Veća kućica ima dvije kupaonice.

Mnogi će se zapitati zašto odabrati mobilnu kućicu umjesto gradnje ili kupnje kuće ili apartmana, odnosno kupnje i korištenja kamp-kućice. Mobilna kućica Nord nudi svom vlasniku sve ono što i sam ima u svom vlastitom domu, a ujedno ne obvezuje na odmor uvijek na istoj lokaciji - korisnik može preseliti kućicu kad god poželi. Površina kućice iskorištena je do posljednjeg milimetra pa tako na iznenađujuće malom prostoru udobno može boraviti četveročlana obitelj, koja u goste može primiti još dvije osobe.

Mobilna kućica Nord dolazi potpuno opremljena vrhunskim namještajem, elementima i tehničkom opremom te je odmah spremna za korištenje. Troškovi održavanja neusporedivo su manji u odnosu na troškove održavanja apartmana ili kuće, a život u kampu višestruko je ugodniji u mobilnoj kućici od boravka u šatoru ili kamp-kućici. 

31.07.2013. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno