« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
NIKAD

NOLA - ususret Zagrebfestu 18. siječnja

Nikad, nova pjesma Nole je zapravo pjesma za sve velike, ali prošle ljubavi, kako kažu sami autori

Nola ide na Zagrebfest
Nola ide na Zagrebfest (Arhiva)
Više o

ZagrebFest

,

Nola

,

pjesma Nikad

Na ovogodišnjem Zagrebfestu koji će se održati 18. siječnja u Hypo centru, grupa Nola predstavit će svoju novu pjesmu „Nikad"  za koju je glazbu i tekst napisao Marijan Jelenić.

Kroz svoju dugogodišnju karijeru, Nola se istaknula upravo nekima od najljepših ljubavnih pjesama koje su okupili na posljednjem albumu „Nola piano".  Ni ovog puta nije došlo do iznimke i ljubav je poslužila kao inspiracija. Ovo je uglazbljena priča o dvoje ljudi koji su doživjeli veliku ljubav i spletom nesretnih okolnosti izgubili je zauvijek.

„Iako je pjesma sjetnog prizvuka, ipak bi trebala izmamiti osmijeh na lice onima koji jesu doživjeli tu pravu ljubav, makar nje više nema ili je ostala u prošlosti. Sretni smo što šaljemo novu pjesmu u eter i to u želji da je koristite kao glazbeni "antidepresiv", za koji vam nije potreban recept ." - komentira Gabi iz Nole.

Pjesmu možete poslušati odmah:

Za aranžman i gitarske dionice, bio je zadužen Ante Gelo, na bubnjevima se pridružio Marko Matošević, na bas gitariRobert Vrbančić, na trubi Andrej Jakuš, na violini i violi Terezija Grilec Nežmahen, a na rhodesu Goran Kovačević.

Grupu Nola možete pratiti na njihovom Facebooku.

11.12.2013. 17:22:00
Novi komentar
nužno
nužno