« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
VALENTINOVO

Nola Piano u Saxu za Valentinovo

U pretprodaji samo 150 ulaznica po cijeni od 40 kn, provedite Valentinovo bez gužve

NOLA u Saxu
NOLA u Saxu (Menart)
Više o

Valentinovo

,

Sax

,

Nola

,

Piano

Nola piano LIVE unijet će sasvim novu dimenziju u dan zaljubljenih, bez prevelike gužve i pompe, a s najboljim mogućim efektom - doživljajem koji se ne zaboravlja!
Pjesme "Zauvijek", "Dio tebe", "Sami u Sali", "Iznad oblaka" - samo su neke od skladbi koje će izvesti Gabrijela i Marijan Jelenić uz pratnju klavijaturiste Jurice Hotka te će Valentinovo u Saxu biti pravi izbor za sve vas koji zazirete od velikih prostora i gužvi. 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možete kupiti od petka, 1. veljače, u klubu Sax.

Ljubav je za grupu Nola bila nadahnuće za sve njihove korake, glazbene ili privatne. Ista ta ljubav stvorila je i  NOLA piano program s njihovim najljepšim skladbama u akustičnoj izvedbi u kojem Gabrijelin vokal i sve njihove emocije dolaze do svog punog izražaja, a kojeg će zagrebačka publika premijerno moći doživjeti u klubu Sax, 14. veljače.

Nastup u Zagrebu obilježava i drugi dio turneje „Nola piano - 20 godina ljubavi" koja je započela izdanjem albuma Nola piano u prosincu 2012.

Ukoliko ostane ulaznica na dan koncerta, cijena će iznositi 50 kn.

Ne propustite prekrasan koncert i najljepšu ljubavnu priču dvoje ljudi koji se vole već više od 20 godina, a i dalje su na istoj sceni i dijele iste snove.

Nola je jedno od najcjenjenijih imena moderne hrvatske pop - rock glazbe i uvjerljivo je jedna od najemitiranijih grupa u domaćem radijskom eteru. Do sada su osvojili su niz priznanja, privukli tisuće slušatelja, a okruglu obljetnicu okrunili su i sasvim posebnim albumom „Nola Piano" koji je izašao krajem prošle godine i donio najljepše i najpoznatije pjesme grupe Nola snimljene u potpuno novom aranžmanu. U namjeri da što uvjerljivije prenese emociju svojih pjesama Nola ih je odlučila „ogoliti" do kraja pa se u ovoj interpretaciji pojavljuju samo klavir i vokal. Nove aranžmane pjesama poput „Dio tebe", „Iznad oblaka", „Zauvijek", „Do kraja" osmislio je i odsvirao pijanist Leon Brenko. Album je odmah nakon objavljivanja prihvatila publika, a dobio je i odlične kritike te je na nekim godišnjim listama je uvršten među 10 najboljih albuma 2012.

Izlazak ovog izdanja prati i regionalna koncertna turneja „Nola Piano - 20 godina ljubavi",

a nakon koncerata u Splitu, Mostaru i Rijeci, Nola će posjetiti Zagreb - Sax (14.2.)Labin - kino Labin (15.2.)Rovinj - hotel Lone (1.3.) te  Osijek - klub Oxygen (16.3.).

Turneja će se zaustaviti u više od 20 hrvatskih gradova te u nekoliko gradova izvan Hrvatske.

Pjesmom „Dio tebe"  je najavljen „Nola Piano" album, a kako pjesma zvuči u piano verziji možete pogledati u spotu

 „ Tada nismo mogli ni sanjati da će s vremenom „Dio tebe" mnogim parovima postati ljubavni zavjet ili ona „naša" pjesma. „ - poručuje Nola (Gabi i Marijan)

Sljedeće gradove turneje objavit ćemo uskoro!

***

Nolu pratite na facebooku i twitteru, a slušajte na Youtubeu

30.01.2013. 15:20:00
Novi komentar
nužno
nužno