« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
NIŠTA OD KARIJERE

Nitko nije zainteresiran za Berlusconijev ljubavni album

"Istinska ljubav" naslov je prošloga tjedna objavljenog albuma s 11 Berlusconijevih ljubavnih pjesama, čija prodaja ide katastrofalno

Više o

Silvio Berlusconi

,

Italija

,

smiješne vijesti

Nakon što je bio prisiljen dati ostavku na premijersko mjesto, čini se kako bivši talijanski čelnik Silvio Berlusconi neće puno bolje proći ni u glazbenim vodama, prenosi Hina. Naime, njegov CD s ljubavnim pjesmama prodaje se vrlo loše.

"Istinska ljubav" naslov je prošloga tjedna objavljenog albuma s 11 Berlusconijevih ljubavnih pjesama, koje je uglazbio i pjeva jedan od njegovih prijatelja, napolitanski pjevač i gitarist Mariano Apicella.

"Imamo jedan primjerak u skladištu, ali ne znam hoćemo li ga i kada staviti na police", kazao je prodavač trgovine Feltrinelli u središtu Rima. "Nitko ga još nije zatražio, osim pet novinara", dodao je.

Trgovina Ricordi Media smještena u najprometnijoj ulici u rimskom središtu - Via del Corso, tvrdi da također ima samo jedan primjerak CD-a, ali ga prodavač nije mogao naći na policama.

Mariano Apicella tvrdi da bivši predsjednik vlade, 75-godišnjak, čuven po seksualnim aferama, "neće odustati" od pisanja ljubavnih pjesma. "Dobar je u tom području. Romantičan je. Odiše strašću, a to nemaju svi", objašnjava Mariano Apicella.

Radi se o četvrtom CD-u na kojem surađuju Apicella i Berlusconi, koji je u mladosti i sam zarađivao kao pjevač na kruzerima.

 

24.11.2011. 16:24:00
Novi komentar
nužno
nužno