« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
GODIŠNJICE

NIKE slavi 30 godina slogana Just Do It!

„Dream Crazy" inspirativna je priča koja ohrabruje sve one kojima se njihovi snovi i ciljevi čine nepremostivima

Nike je dobio nevjerojatnu medijsku pozornost
Nike je dobio nevjerojatnu medijsku pozornost (Arhiva)
Više o

Nike

,

Serena Williams

,

Colin Kaepernick

,

Just Do It

Tijekom posljednjih 30 godina slogan „Just Do It" sportskog giganta Nikea bio je motivacija za sve sportaše diljem svijeta, bez obzira na vrstu sporta ili razinu na kojoj igraju. Kako bi proslavili bogatu raznovrsnost koja se krije u sportu i obilježili okruglu godišnjicu poznate krilatice, Nike je predstavio seriju inspirativnih „Just Do It" filmova.

Serena Williams zvijezda je prvog filma koji slavi njen povratak na najveću tenisku pozornicu - US Open, a narator drugog filma je Colin Kaepernick, igrač na poziciji dodavača u američkom nogometu. „Dream Crazy" inspirativna je priča koja ohrabruje sve one kojima se njihovi snovi i ciljevi čine nepremostivima.

Sport mijenja svijet

Video prikazuje nekoliko inspirativnih priča o poznatim i manje poznatim sportašima s istim nazivnikom: svi vjeruju da sport može promijeniti svijet na bolje.

Osim legendi sporta kao što su LeBron James, Serena Williams, Odell Beckham Jr. i Eliud Kipchoge, u filmu Nike predstavlja fascinantne sportaše kao što su 29-godišnja Megan Blunk, sportašica s invaliditetom koja je na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiro 2016. godine osvojila zlato i postala košarkaški fenomen. Film prikazuje i Isaiah Birda, 10-godišnjaka rođenog bez nogu koji niže uspjehe u svom hrvačkom timu, te Aliciu Woollcott, obaračicu u football timu svoje srednje škole okrunjenu titulom „homecoming queen". Nike prikazuje i priču Charlie Jabaleya kojem je sport u potpunosti promijenio život. Postao je vegan i smršavio više od 50 kg, a tijekom procesa, zaustavio rast tumora na mozgu.

Uz ove inspirativne priče, dio kampanje su i profesionalni sportaši i svjetski prvaci kao što su kanadska nogometna zvijezda Alphonso Davies, havajski surfer Kai Leny, američki skateboarderi Lacey Baker i Nyjah Huston, njemačka boksačica Zeina Nassar te američka ženska nogometna reprezentacija.

07.09.2018. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno