« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Nightwish večeras u Zagrebu

Popularni Finci spremni zapaliti dvoranu Dražena Petrovića

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nightwish)
Više o

Zagreb

,

Nightwish

,

nightwish turneja

,

Nightwish Billboard

,

Nightwish Zagreb

Najpopularnija finska symphonic power metal grupa Nightwish započela je drugi dio turneje velikim koncertom u Londonu, a večeras  nastupa u Zagrebu.

Kao predgrupe Nightwishu na nastupit će dvije iznimno hvaljene grupe koje u Hrvatskoj svakim danom imaju sve više poklonika - švedska grupa PAIN, te finska INDICA. Pojedini obožavatelji su osvojili Meet&Greet i upoznat će članove grupe Nightwish i grupe Pain!!

Live album ove mega popularne finske grupe''Live in Hong Kong'' zasjeo je na 29. mjesto Billboardove ljestvice najprodavanijih albuma. Ovo je veliki uspjeh i priznanje za finske metalce jer im je live album izašao 13.ožujka, dakle prije nepuna tri tjedna, a vec je prestigao na ljestvici najprodavanijih albuma popularne izvođače kao što su Killers, Lily Allen i Franz Ferdinand.

Koncert u Zagrebu na kojem će se Nightwishovci po prvi put predstaviti fanovima počinje večeras od 19 sati nastupima Paina i Indicea, cijela ekipa već je doputovala i spremna je za najveći ovogodišnji metal koncert.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketproa, na  www.ticketpro.hr ili na blagajni KD Dražen Petrović od 17 sati.

Cijene ulaznica: 220,00 kn, 240,00 kn i 260,00 kn

02.04.2009. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno