« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 22 dana
NAJAVE

Ničim izazvan stižu krajem listopada u Sax

Ovaj regionalno vrlo popularni bend još će jednom svojim hitovima rasplesati jamačno oduševljenu publiku, a da ne propustite ovo veselje upišite u pametne telefone ili crne tekice 26. listopada

Ničim izazvan
Ničim izazvan (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Ničim izazvan

Na krilima novog singla "Bad Boy" srpski bend Ničim izazvan vraća se u Zagreb nakon četiri godine kako bi upisao svoj prvi nastup u klubu Sax! Ovaj regionalno vrlo popularni bend još će jednom svojim hitovima rasplesati jamačno oduševljenu publiku, a da ne propustite ovo veselje upišite u pametne telefone ili crne tekice 26. listopada (subota). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 16 euro nabavite preko Hangtime ticketinga, a na ulazu će ako ih ostane koštati 19 eura. Uskoro u prodaju dolaze i hard copy ulaznice u Dirty Old Shop!

Ničim izazvan je deveteročlani bend iz Srbije (Vrbas, Beograd, Kula). Osnovali su ga 2012. godine u Vrbasu dva bliska prijatelja Boris Bakalov i Bojan Gluvajić, a zanimljivo da je bend u jednoj solidnoj mjeri spojila i ljubav prema odbojci. Svoj prvi CD objavili su 2014. godine pod nazivom "Ničim izazvan" i privukao je veliku pažnju. Prvi singl "O tebi" postao je pravi hit, dospio je na prva mjesta gotovo svih top-lista u Srbiji i proglašen je za hit godine na godišnjoj listi radija B92, a trenutno na youtubeu ima više od 11 milijuna pregleda. Prije sedam godina u Londonu su osvojili nagradu "MTV Best Adria Act". Bend je nastavio s izdavanjem vrlo uspješnih albuma i singlova, a posljednji od njih je "Bad Boy" koji je svjetlo dana ugledao krajem ožujka.

Koncentrirani su na autorsku glazbu s krajnje iskrenim tekstovima inspiriranim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Bend je poznat po energičnim i emotivnim nastupima uživo. Nastupali su na mnogim velikim festivalima i održali brojne koncerte širom regije, a u to će se moći uvjeriti i zagrebačka publika 26.10. u Saxu! I još nešto. Prošle godine izazvali su veliku pažnju solidnom tjelesnom transformacijom, a osnovali su i klub "Dizači tegoba" motivirajući ljude na zdrav život, navike i fizičku aktivnost.

30.06.2024. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno