« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Neon Lies 6.11. u Močvari

A osim koncerta koji će biti točno u 21h, imat ćete, već od 19h nadalje, priliku slušati prethodno snimljeni Neon Lies-ov odabir darkwave/synth/post punk muzike s audio kazeta

Neon Lies
Neon Lies (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Neon Lies

NEON LIES (Zagreb)

Goran Lautar / Neon Lies na svom trećem albumu "Loveless Adventures", fokusirajući se na vlastiti unutarnji svijet kakvim ga je proživio ili ga doživljava, točnije, pruža onu sliku i priču postignuvši vrlo rijetki efekt kad je hrvatski underground u pitanju da slušatelj doživi ono što on točno želi, dakako na artistički način koji iziskuje i adekvatne metamorfoze u svjetonazoru.

Emotivan elektronski punk album koji govori o čovjeku i njegovoj nestabilnoj prirodi da nikad nije sretan i zadovoljan, čak niti onda kad jest. Više nema zagrljaja i poljubaca. Udaljeni smo barem 2 metra jedan od drugih. Samo ako se ne volimo toliko jako i iskreno dok nas smrt ne razdvoji.

A osim koncerta koji će biti točno u 21h, imat ćete, već od 19h nadalje, priliku slušati prethodno snimljeni Neon Lies-ov odabir darkwave/synth/post punk muzike s audio kazeta.

NEON LIES (Zagreb)
Petak 6.11., vrata 19 h, koncert 20 h
Lokacija: Močvarna terasa
Upad u pretprodaji: 30 kn
Upad na dan na blagajni kluba: 40 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets
Online prodaja ulaznica: bit.ly/mochvara-neonlines
Broj ulaznica je ograničen.

03.11.2020. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno