« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
NICOLAS SARKOZY:

Nemam vremena za medijska naklapanja o svom braku

Ja nemam ni sekundu za gubljenje na takvu vrstu smiješnog smeća, rekao je Sarkozy o nedavnim glasinama kako mu je brak u krizi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Nicolas Sarkozy

,

Carla Bruni Sarkozy

Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao je u petak novinarima da nema vremena za gubljenje na medijska naklapanja o njegovu braku s Carlom Bruni.

"Vi očito ne znate koliko je zaposlen predsjednik. Ja nemam ni sekundu za gubljenje na takvu vrstu smiješnog smeća, čak ni pola sekunde", rekao je Sarkozy u Londonu na zajedničkoj konferenciji za novinare s britanskim premijerom Gordonom Brownom.

"Čak se pitam zašto trošite svoje vrijeme na postavljanje takvih pitanja", kazao je.

Glasine da supružnici imaju izvanbračne afere te da su pred razvodom preplavile su internet i britanske novine ovoga tjedna. Bruni je rekla da je suprug nikada ne bi prevario.

"Uspio sam reći Nicolasu da ja ne vjerujem svemu što pročitam u britanskoj štampi", našalio se Brown priskačući u pomoć Sarkozyju.

"Ja volim Englesku, molim vas nemojte me tjerati da to požalim", rekao je francuski predsjednik novinarima i time zatvorio raspravu o svom braku.

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni vjenčali su se 2. veljače 2008. nakon što su se upoznali na večeri kod zajedničkog prijatelja u jesen 2007. Francuski predsjednik upravo se bio rastao od svoje druge supruge Cecilije Ciganer-Albeniz, bivše supruge francuskog televizijskog voditelja Jacquesa Martina i trenutačne supruge poslovnog čovjeka Richarda Attiasa.

Carla Bruni-Sarkozy postala je tako treća supruga francuskog predsjednika. Ona je prije veze sa Sarkozyjem bila poznata po brojnim aferama s muškarcima i često je bila na prvim stranicama francuskih novina. Bivša manekenka ima sina s filozofom Raphaelom Enthovenom. (hina/metro-portal)

12.03.2010. 19:09:04
Novi komentar
nužno
nužno