« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
JADRANKA KOSOR:

Neka Linić mantra, Jadranka je ovdje i ne odlazi

VIDEO - Premijerka se osvrnula na opetovane oporbene zahtjeve da napusti dužnost odbacivši ih uz glavni adut, borbu protiv korupcije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Željko Hajdinjak/Cropix/Infopunkt)
Više o

Jadranka Kosor

,

Slavko Linić

Nakon predstavljanja knjige osoba nestalih za vrijeme rata na području Hrvatske u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, premijerka Jadranka Kosor osvrnula se na inzistiranje člana SDP-a Slavka Linića da ona mora dati ostavku primijetivši da je netko njemu vjerojatno rekao da tu rečenicu mora neprekidno ponavljati, ali da kada otvori oči ona je još uvijek ovdje i neće otići.

U atmosferi razgovora oko odlazaka nametnulo se pitanje hrvatske veleposlanice Kolinde Grabar - Kitarović, za koju premijerka kaže da mora snositi odgovornost za ono što se dogodilo.

Što se tiče izlaska iz krize i gospodarske situacije u Hrvatskoj Kosor kaže kako svi traže da se negdje reže, a kada se to učini onda se preko medija bune kako se to nije smjelo učiniti.

"Svi oni koji traže dodatna odricanja, neka i sami budu spremni na odricanja", zaključila je premijerka. (Infopunkt/metro-portal)

10.03.2010. 13:31:58
Novi komentar
nužno
nužno