« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
PAHOR O 'ATENTATU'

Ne osjećam se ugroženo

Slovenski premijer Borut Pahor je potvrdio kako ga je policija o svemu pravodobno izvjestila te poručio da se osjeća sigurno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Slovenija

,

nađene bombe

,

Borut Pahor

,

Pahor atentat

Komentirajući uhićenje Hrvata koji je po informacijama slovenske policije namjeravao izvesti atentat na njega ručnim bombama, slovenski premijer Borut Pahor je izjavio kako se radilo o izoliranom slučaju te kako se ne osjeća ugroženo.

Potvrdio je i da ga je telefonom nazvala hrvatska premijerka Jadranka Kosor koja je osudila svaki ekstremizam i prijetnje nasiljem.

Pahor je sa sastanka svoje stranke na Rogli poručio kako ga je policija pravodobno obavijestila o uhićenju 59-godišnjeg hrvatskog državljanina, navodno razvojačenog branitelja oboljelog od PTSP-a, koji je vlakom putovao prema Ljubljani, a kod kojeg je otkriveno 5 ručnih bombi.

Slovenski premijer je dodao da se osjeća sigurnim i da je uvjeren da su sigurni i slovenski turisti koji ljetuju u Hrvatskoj, a predložio je da se nagradi granični policajac koji je spriječio aktiviranje jedne od bombi koje su nađene kod osumnjičenika.

Izvor: Hina

11.07.2009. 18:00:20
Novi komentar
nužno
nužno