« Putovanja
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

Navijačkim vlakom na Euro 2008.

Putovanje vlakom pruža udobnost i nezaboravan provod
Putovanje vlakom pruža udobnost i nezaboravan provod
Više o

adriatica.net

,

navijački vlak

,

Euro 2008.

Iskoristite posebnu udobnost putovanja i veselu zabavu na putovanju koje će vas uvesti u navijačko ludilo Europskog prvenstva u nogometu.  

Za sve navijače i ljubitelje nogometa koji žele uživati u vrhunskoj igri i vatrenoj atmosferi na ulicama i trgovima gradova domaćina Eura 2008., adriatica.net organizira prijevoz posebnim, navijačkim vlakovima koji će prometovati na izvanrednoj liniji Zagreb - Beč / Klagenfurt - Zagreb na dane utakmica hrvatske reprezentacije.

Cijena i polazakDatumi polaska vlakova su 8. lipnja za Beč, te 12. i 19. lipnja za Klagenfurt. Cijena povratne karte za Klagenfurt iznosi 460 kn po osobi, a za Beč 650 kuna po osobi.  

Ovakav način putovanja iznimno je popularan među navijačima. Također, budući da će i u Beču i u Klagenfurtu za vrijeme održavanja utakmica biti uvedena posebna regulacija prometa, s područjem oko stadiona i centra grada zatvorenim za sve osim za javni prijevoz, ovakav organizirani način putovanja posebno se preporučuje svima koji neometano žele uživati u nogometu.

Više informacija u poslovnicama adriatica.net Centar putovanja ili na besplatni telefon 0800 200 134. (METRO) 

14.05.2008. 21:44:24
Novi komentar
nužno
nužno