« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Natali Dizdar u Tvornici kulture 9. prosinca

Natali Dizdar, jedna od naših najboljih vokalistica, nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 9. prosinca 2016.

Jedna od najboljih vokalistica u Tvornici
Jedna od najboljih vokalistica u Tvornici (Mario Pavlović)
Više o

Tvornica kulture

,

Natali Dizdar

,

koncert

Iza Natali Dizdar već je 13 godina iznimno uspješne karijere, a uz veliki talent i sada već dugo iskustvo na sceni, ovim koncertom sjajna će glazbenica predstaviti novi singl, najaviti izlazak trećeg studijskog albuma i obilježiti svoj dosadašnji rad. U Tvornicu dolazi po prvi puta, a koncert će održati u pratnji glazbenika i dugogodišnjih suradnika.

Natali Dizdar - "Zamijenit ću te gorim"

U diskografiji ima zapisana tri albuma, od toga dva studijska ("Natali Dizdar" i "Pronađi put"), jedan live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih te cijeli niz fantastičnih singlova.

Natali Dizdar - "Grijeh"

"Ne daj", "Gazio si me", "Zamjenit ću te gorim", "Stop", "Grijeh", "Stranac", samo su neki od hitova koji su obilježili njenu karijeru. Tom popisu se priključuju i dva najnovija "Iluzionist" i "Ne reci zauvijek", oba autorski uratci same Natali Dizdar i Vladimira Mirčete, koji će se naći na novom nadolazećem albumu.

Natali Dizdar - "Ne reci zauvijek"

Natali je dobitnica prestižnih glazbenih nagrada kao što su Porin, Večernjakova ruža, Davorin, MTV Double Platinum Award (za singl "Grijeh") te je surađivala s nizom eminentnih glazbenika od Arsena Dedića do Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Petra Beluhana, Davora Viduke, Ivane Rushaidat, Aleksandra Ljiljka, Sandra Bastiančića i Coca Mosquita.

Ova sjajna glazbenica koncertom u Tvornici kulture će objediniti 13 godina svoje bogate karijere.

Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Službena prodajna mjesta:

21.10.2016. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno