« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana
NAJAVE

Nastavljaju se Corona Sunset Sessions

Nakon povratka s godišnjih odmora, čeka vas novo izdanje Corona Sunsets Sessiona

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Sunset Sessions

,

Aquarius

Corona Sunsets Sessions priprema svoje osmo izdanje! Kako bi povratak s godišnjih odmora bio što lakši, a post ljetni „blues" što manji, omiljeni rooftop Zagrebačkog plesnog centra zaživjet će u žuto-plavim bojama od 28. kolovoza do 15. rujna te na najbolji mogući način dočekati sve goste koji su se vratili u grad.

Bijeg od vrućine gradskog asfalta, druženje u još uvijek dužim ljetnim danima ili prvi afterwork sastanci - koji god razlog dolaska imali, u popularnom pop up baru čeka vas hladno Corona pivo koje obavezno prati kriška limete ili raznovrsni kokteli na bazi Corona piva.

Već sedam godina za redom, društvene mreže osvajaju fotografije magičnog pogleda na metropolu, ali i idiličnog ambijenta te odlične atmosfere koja se može doživjeti samo na Corona Sunsets Sessionu. Naravno, kao savršen „dodatak" ovog čarobnog mjesta iznad grada pokazao se i zalazak sunca stoga ne čudi da globalno poznati event koji se odvija u našoj metropoli niže uspjehe i sve veće brojke posjećenosti. Kako za turiste koji se nađu u gradu tako i za domaće ljubitelje Corona piva, oaza u Ilici 10 pokazala se omiljenim okupljalištem svih generacija.

Ove godine, osim bogatog DJ programa, i sami izgled lokacije iznenadit će brojne posjetitelje. Uz neizostavne ležaljke i chill zone po kojima je ovaj pop up bar itekako poznat, na najsunčanijem rooftopu grada spremaju se i neki dosad neviđeni detalji, program kao i photo zone koje garantiraju punu memoriju mobitela.

Događaj koji se ne smije propustiti bit će otvoren svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja može se pronaći na službenoj Facebook stranici (stavim link kad događaj bude live na FB).

14.08.2024. 12:07:00
Novi komentar
nužno
nužno