« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina

Naši dizajneri putuju u Europu

Fotografija vijesti

Nakon dogovora između Vinka Filipića ispred koncepta FASHION.HR i Željke Božanović, direktorice QUELLE-a u Hrvatskoj, u ponudi tog najvećeg koncerna za katalošku prodaju u Europi uskoro će se naći i modeli hrvatskih dizajnera.

- QUELLE će se prvi put pojaviti u Varaždinu kao ‘buyer’ koji će dobro promotriti sve kolekcije i potom od izabranih modela brojnih naših dizajnera napraviti kolekciju koja će ući u domove velikog broja hrvatskih građana putem kataloške prodaje. A sljedeći je cilj projekta da FASHION.HR u suradnji s QUELLE-om već tijekom 2009. ili 2010. g. plasira hrvatske dizajnere i u europske zemlje - izjavio je za Metro Express Vinko Filipić.

Podsjetimo, u Varaždinu će svoje kolekcije za jesen/zimu 2008/09. predstaviti 12 dizajnera: Jular, Stjepan Čuka, Maja i Petra Špoljar, Etna Maar, Mustre, Robert Sever za Dove pro-age, Envy Room, Ivica Klarić, Ivica Skoko, Igor Galaš, Nada Došen, Branka Donassy te modna kuća Varteks s brandom Di Caprio M&W i QUELLE styling by Petar Trbović.  

Piše: MEX
29.01.2008. 00:43:52
Novi komentar
nužno
nužno