« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
VESELI JASTUČIĆI

Naljepnica uz koju guza više ne viri iz hlača

POGLEDAJTE GALERIJU - Bez straha možete iz ormara izvaditi traperice iz kojih vam viri guza

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Kimberlily.com)
Više o

traperice

,

guza

,

Discotheque

,

Jackmate

Dizajnerica Kimberly Brewer ima pravo rješenje za sve djevojke (i dečke) koje vole niske traperice a žele se zaštititi od neželjenih pogleda i komentara.

Kimberly je u sklopu nove kolekcije Backtacular lansirala naljepnicu za guzu koja dolazi s raznim uzorcima i skriva pogled na dio guze koji viri iz hlača.

Osim što je funkcionalan, jastučić je hipoalergičan i bez mirisa, a samoljepljivom trakom se jednostavno pričvršćuje uz tijelo.

Među najpopularnijim uzorcima su leptirići, srčeka i znak mira.

Kritike za naljepnice uglavnom dolaze iz muškog tabora koji nije baš oduševljen što će pogled na žensku guzu zbog naljepnica biti zaklonjen.

30.04.2010. 10:24:52
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Helena Poborska
    08.07.2010. 15:41
    Nepotrebno bacanje para za ove naljepnice. Jednostavno, ili zenska voli ili ne voli da joj "viri guza" - te prema tome i izabere hlace ili suknju. A nikako ne shvacam muskarce, koji se sad osjecaju osteceni ovim naljepnicama? Sto imaju samo od gledanja? To je isto kao kad bih ja svakodnevno gledala zaljubljeno u neki hotel, za koji znam da nikad nece biti moj... Curama bih htjela reci da pravim muskarcima nista ne morate pokazivati, oni vec sve dobro znaju.
Novi komentar
nužno
nužno