« Film
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
COOL

Najšokantnije filmske smrti

Ova je lista čisto proizvoljna poretka, a uz to smo sigurni da smo i neku brutalnu scenu totalno zaboravili staviti na popis, pa poradite sami na tome ...

Ovako smo ostali bez Lea u The Departed
Ovako smo ostali bez Lea u The Departed (Arhiva)
Više o

smrt na filmu

Uz višak slobodnog vremena i, time izazvano, intenzivno gledanje filmova (kako novih, tako i starih) došao sam na ideju osmisliti listu 13 najšokantnijih smrti koje sam pritom mogao vidjeti. Najšokantnijih u smislu da je smrt nastupila iznenada pa, ponekad, i samog ubijenog (ili nekog pokraj) ostavila u šoku.

Najšokantnijih zbog načina na koje su se dogodile ili sredstva/oružja kojim su učinjene. Najšokantnijih jer su u meni znale ostaviti takvu rupu (poput one u srcu od metka) da ne bih došao k sebi još dva dana.

Ova je lista čisto proizvoljna poretka, a uz to sam siguran da sam i neku brutalnu scenu totalno zaboravio staviti na popis (a možda neku nisam stavio jer ni ne znam da postoji). Svaka je scena prikazana kratkim videom. Naposljetku, SPOILERS AHEAD.

Pokojni (The Departed, M. Scorsese, 2006.)

Nakon što ga na krovu iznenadi Leonardo Di Caprio, Mattu Damonu ne piše se dobro. U lisicama je te se uz neuspjeli pokušaj pregovaranja oko vlastite sudbine pomiri s time da je gotov: „Just kill me now." „I am killing you," odgovara Leo. Ili ne, Leo, ili ne...

Sve isječke pogledajte na FAK portalu

14.04.2016. 10:16:00
Novi komentar
nužno
nužno