« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
EH, DA ...

Najseksipilniji muškarci su...

Inteligencija je privlačna ženama koje takve ljude smatraju potencijalnim seksualnim partnerima za razmnožavanje, nadajući se da će i potomstvo biti takvo

Ne izgled, pamet! :)
Ne izgled, pamet! :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

inteligencija

,

seksipil

Seksi muškarci obično se predstavljaju kao lik na slici gore - neovisno o godinama, radi se o muškarcu dobrog izgleda, širokog osmijeha... no je li to stvarno tako ako pitamo - žene?

Izgleda da baš i nije, pogotovo ako pogledamo rezultate nekih recentnih istraživanja - primjerice, povezanost između inteligencije i plodnosti dovela je znanstvenike sa Sveučilišta u Novom Meksiku predvođene profesorom Geoffreyom Millerom do zaključka da su pametni muškarci ujedno i najseksipilniji.

Naime, prema rezultatima istraživanja, muškarci s visokim kvocijentom inteligencije imaju zdravu spermu, što žene uglavnom ne znaju, no svejedno osjećaju snažnu privlačnost prema inteligentnim muškarcima.

U istraživanju su intenzivni testovi inteligencije podijeljeni testnoj skupini od 400 muškaraca, i apsolutno svi koji su imali vrhunske rezultate bili su ujedno i ponosni vlasnici najkvalitetnije sperme.

Istovremeno, inteligencija je privlačna ženama koje takve ljude smatraju potencijalnim seksualnim partnerima za razmnožavanje, jer im bogatstvo izražavanja, inteligencija, humor i samosvijest daju određenu vrstu sigurnosti da bi i njihovi potomci trebali biti takvi.

Što reći - nemojte zaboraviti na teretanu i osobnu higijenu, no poradite malo na svom umu...

06.02.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno