« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
OMRAŽENA TOP LISTA

Najmanje seksi žene svijeta 2010. prema FHM-u

Na popisu se nalaze manekenke, glumice, pjevačice, performerice i jedan homoseksualni političar

Beth Ditto
Beth Ditto (Getty Images)
Više o

žene

,

top lista

,

2010. godina

,

seksi

Njemačko izdanje časopisa FHM omogućilo je svojim čitateljima da izaberu najmanje seksi žene svijeta u 2010. godini. Najveće iznenađenje među prvih deset je jedno muško ime, njemački ministar vanjskih poslova Guido Westerwelle, ujedno deklarirani homoseksualac. FHM je zbog diskriminacije pokupio brojne kritike, ali je svejedno objavio top listu za koju je glasovalo 22.267 muškaraca putem e-maila i Facebooka. 

Konačan poredak nije posve reprezentativan, ali se iz njega može iščitati da muškarci ne cijene ekstravagantno ponašanje, blebetanje bez prestanka i pretjerano samopouzdanje. Na najomraženijem popisu godine nalaze se:

Beth Ditto
Američka pjevačica i performerica koja se ne srami pokazati svoje pretilo tijelo. U posljednje vrijeme su je na revije počeli zvati i istaknuti dizajneri poput Jeana Paula Gaultiera, a sa svojim bendom Gossip 29-godišnja Ditto redovito organizira tulume za pamćenje. Deklarirana je lezbijka pa nije previše zabrinuta što su je muškarci stavili na prvo mjesto ovog popisa.

Beth Ditto

Guido Westerwelle
Neki su vjerojatno mislili da su posebno originalni kada svoj glas daju njemačkom ministru vanjskih poslova. Izbor je zbog toga dobio homofobni predznak, ali nije posebno naštetio samopouzdanju Westerwellea koji je ove godine oženio svog dugogodišnjeg dečka.

Guido Westerwelle

Amy Winehouse
Pjevačica se drugu godinu za redom plasirala na treće mjesto top liste "unsexiest women alive". Kombinacija alkohola, droga, silikona i divljeg ponašanja muškarcima se ni ove godine nije svidjela.

Amy Winehouse

Heidi Klum
Pomalo iznenađujuće, na četvrtom mjestu je završila uspješna njemačka manekenka Heidi Klum. FHM nagađa da je razlog tome njeno pretjerano samopouzdanje, ali i muška zavist zbog uspjeha na privatnom i poslovnom planu. Klum je 2010. u njemačkoj ponovno "iskakala iz paštete" s vlastitim showom, gostovanjima u brojnim emisijama i reklamama.

Heidi Klum

Katie Price
Prsata starleta i silikonsko čudo Katie Price u posljednje se vrijeme u medijima pojavljuje zbog prljavog razvoda. Čini se da je njezino najbolje vrijeme u očima napaljene muške publike prošlo.

Katie Price

Britney Spears
Iako se 2010. nije javno sramotila kao u godini prije toga, Britney Spears je ponovno ostvarila siguran plasman među prvih deset najmanje seksi žena svijeta.

Victoria Beckham
Posh i dalje njeguje imidž zaljubljenice u modu i visoke pete. Nije se dala smesti novim tračevima o Davidovoj nevjeri, ali polako gubi na popularnosti.

Demi Moore
Redovita članica popisa ne-seksi žena. Privatno je sretna u braku sa seksi glumcem Ashtonom Kutcherom, iako joj 2011. ne bi škodila promjena frizure ili barem jedna dobra uloga.

Lindsay Lohan
Malu od skandala 2010. smo češće viđali na policijskim fotografijama nego crvenim tepisima. Naravno da u nadrogiranom i alkoholiziranom izdanju nije izgledala nimalo seksi.

Lindsay Lohan


24.12.2010. 12:00:00
Novi komentar
nužno
nužno