« Muškarci
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
TOP 10

Najmanje seksi muškarci 2010.

Muškarci koji su nam bili najmanje privlačni 2010., bilo po izgledu, preljubima ili jednostavno glupom ponašanju

The Situation
The Situation (Getty Images)
Više o

Tiger Woods

,

jay leno

,

muškarci

,

top lista

,

2010. godina

,

seksi

,

Kevin Smith

Po uzoru na FHM-ov popis najmanje seksi žena godine, Boston Phoenix je svoje čitatelje pozvao da glasaju za muškarce koji se baš nisu proslavili po privlačnosti u 2010. Neki nisu seksi jer jednostavno nisu seksi, dok su se drugi na popisu našli zbog svog glupog ponašanja i loših odluka. Donosimo prvih deset s dugačkog popisa kojeg na 100. mjestu zaključuje Justin Bieber.

10. Papa Benedikt XVI.
Ne nalazi se na popisu zbog svojih godina, niti papinske odjeće, niti dvojbenih stavova o homoseksualnim brakovima i kondomima, već zbog mlake reakcije na slučajeve pedofilije i zlostavljanja u katoličkim crkvama u Irskoj, Njemačkoj i SAD-u.

9. Mark Sanford
Američki republikanac koji je na račun poreznih obveznika posjećivao ljubavnicu u Argentini. Nije samo varao ženu s kojom ima četiri sina nego se u privatne svrhe koristio državnim novcem.

8. Jay Leno
Komičar koji Amerikancima u posljednje vrijeme nije previše smiješan. Zlobnici kažu da izgleda kao Richard Gere koji je pojeo debelog patuljka.

7. Glen Beck
Voditelj na radiju i televiziji Amerikancima ove godine nije bio simpatičan. Bilo zbog izgleda ili načina vođenja emisija, smješten je na sedmo mjesto ljestvice najmanje seksi muškarca godine.

6. Jesse James
Čovjek koji je varao prekrasnu Sandru Bullock s tetoviranom striptizetom početkom godine je prvo izgubio suprugu, a na kraju i imidž. Amerikanci mu još nisu oprostili aferu koja je otkrivena nakon dodjele Oscara.

5. John Mayer
Playboyu je rekao da svoj "ponos" nikada ne bi stavio u tijelo crnkinje i da je gotovo ovisan o masturbaciji. Prate ga glasine da je gay, iako je bio u vezama s Jennifer Love Hewitt, Jessicom Simpson i Jennifer Aniston.

4. Kevin Smith
Američki redatelj i scenarist iza sebe ima osrednju godinu. Kritičari su popljuvali njegov "Cop Out", a u javnost je izašla neugodna istina da aviokompanije Smithu ne žele prodati samo jednu kartu jer je predebeo za samo jedno sjedalo. Nije seksi.

Kevin Smith

3. John Edwards
Američki demokrat je varao svoju suprugu, također politički aktivnu Elizabeth Edwards. Da stvar bude gora, nevjera se dogodila dok je Elizabeth teško bolovala od raka dojke, a Edwardsova ljubavnica je ostala u drugom stanju. Nakon dvije godine navlačenja, Edwards je konačno priznao očinstvo i preljub. Supruga je podnijela zahtjev za razvod braka, ali je preminula 7. prosinca 2010.

John Edwards

2. Mike "The Situation" Sorrentino
Postao je poznat kroz reality show Jersey Shore na MTV-u.Jedan od onih koji je postao slavan zato jer iskače iz paštete, pojavljuje se u svim mogućim TV emisijama i glavno je lice u brojnim reklamama.

The Situation

1. Tiger Woods
Nikada nije bio tako visoko plasiran na ovakvim popisima, ali si je zabio autogol brojnim aferama. U javnosti je njegovao imidž mirnog obiteljskog čovjeka, ali je na vidjelo izašao njegov stvarni život u kojem je zbog navodne ovisnosti o seksu svakodnevno varao suprugu. Tiger Woods više nikada neće biti ono što je nekad bio. 

28.12.2010. 09:32:00
Novi komentar
nužno
nužno