« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
PRIPAZITE

Najljubomornije žene horoskopa

Horoskop i ljubav su nerazdvojni, jednako kao i ljubav i ljubomora, pa evo koje će vas žene pratiti i paziti na svaki vaš korak ... ako ste njihovi muškarci

Od njih možete očekivati scene ...
Od njih možete očekivati scene ... (Shutterstock)
Više o

Rak

,

Bik

,

horoskop

,

ljubomora

,

Lav

,

Škorpion

,

Jarac

Horoskop jako dobro zna tko jednostavno ne može obuzdati ljubomoru ...

Bik - trudi se oko veze, pa čim vidi da nešto ne ide po planu ili joj je čudno, kreću problemi i ljubomorni ispadi, jer to znači da su izgubili povjerenje u partnera, a to je loše ... jako, jako loše.

Rak - sumnjičav po prirodi prema svemu, teško se otvara drugim ljudima sve dok se nekome ne preda u potpunosti. No, kad krene ljubomora, počne se povlačiti u sebe i graditi zid prema partneru, tako da će vam trebati vremena da shvatite o čemu se radi.

Lav - siguran je da se najbolje sam brinu o sebi, no nekome će ipak pokloniti povjerenje. Kako mora biti u centru pažnje, to će se stanje ljubomorom samo dodatno pogoršati, tako da ćete morati gledati zaljubljeno u nju 25 sati dnevno kako biste isprali sumnju sa sebe.

Škorpion - kad izgube samo mrvicu povjerenja u partnera, to je prava katastrofa koju je gotovo nemoguće popraviti, a načina za dokazivanje da su u krivu skoro da i nema. Ne da ćete znati da je ljubomorna, već ćete se morati sakrivati po kutovima kuće kad je zgrabi žuta minuta kako ne biste nastradali ... doslovno.

Jarac - ako ih krene ljubomora, veza je za njih praktički gotova i šanse za popravak stanja su minimalne. Problem je u tome što im ne smijete dati apsolutno nikakvog razloga za ljubomoru jer će vas uništiti, pa se u vezi s njima pripremite na apsolutnu otvorenost i iskrenost.

12.12.2016. 15:30:00
Novi komentar
nužno
nužno