objavljeno 12.12.2016. 15:30:00
PRIPAZITE

Najljubomornije žene horoskopa

Horoskop i ljubav su nerazdvojni, jednako kao i ljubav i ljubomora, pa evo koje će vas žene pratiti i paziti na svaki vaš korak ... ako ste njihovi muškarci

Od njih možete očekivati scene ...
Od njih možete očekivati scene ... (Shutterstock)

Horoskop jako dobro zna tko jednostavno ne može obuzdati ljubomoru ...

Bik - trudi se oko veze, pa čim vidi da nešto ne ide po planu ili joj je čudno, kreću problemi i ljubomorni ispadi, jer to znači da su izgubili povjerenje u partnera, a to je loše ... jako, jako loše.

Rak - sumnjičav po prirodi prema svemu, teško se otvara drugim ljudima sve dok se nekome ne preda u potpunosti. No, kad krene ljubomora, počne se povlačiti u sebe i graditi zid prema partneru, tako da će vam trebati vremena da shvatite o čemu se radi.

Lav - siguran je da se najbolje sam brinu o sebi, no nekome će ipak pokloniti povjerenje. Kako mora biti u centru pažnje, to će se stanje ljubomorom samo dodatno pogoršati, tako da ćete morati gledati zaljubljeno u nju 25 sati dnevno kako biste isprali sumnju sa sebe.

Škorpion - kad izgube samo mrvicu povjerenja u partnera, to je prava katastrofa koju je gotovo nemoguće popraviti, a načina za dokazivanje da su u krivu skoro da i nema. Ne da ćete znati da je ljubomorna, već ćete se morati sakrivati po kutovima kuće kad je zgrabi žuta minuta kako ne biste nastradali ... doslovno.

Jarac - ako ih krene ljubomora, veza je za njih praktički gotova i šanse za popravak stanja su minimalne. Problem je u tome što im ne smijete dati apsolutno nikakvog razloga za ljubomoru jer će vas uništiti, pa se u vezi s njima pripremite na apsolutnu otvorenost i iskrenost.

12.12.2016. 15:30:00
http://m.metro-portal.hr/najljubomornije-zene-horoskopa/101865/