« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
PRIPAZITE :)

Najčešće muške pogreške u - kuhinji!

Uglavnom dok su nam drage gospođe na svojim radnim mjestima, sastancima, poslovnim druženjima i obvezama, nerijetko se volimo kaubojski ušetati u kuhinju i spremiti nešto posebno... ili?

Pazite da ne zabrljate :)
Pazite da ne zabrljate :) (Arhiva)
Više o

kuhanje

,

muškarci

,

pogreške

Mada je u današnje vrijeme, a ponajviše u modernim sredinama čak i normalnije da se muškarci kao takvi bolje i kvalitetnije snalaze u kuhinji, posebice s pripremom hrane. Izgleda da je sva ona ženska emancipacija uzela maha.

Uglavnom dok su nam drage gospođe na svojim radnim mjestima, sastancima, poslovnim druženjima i obvezama, nerijetko se volimo kaubojski ušetati u kuhinju i spremiti nešto posebno. Nešto fino.

Ali ipak, budimo iskreni, ona masna i slasna rebreca s pečenim krumpirom slažemo za sebe je l' tako? Slažemo ono što je nama fino, a ona će se ionako složiti s našim izborom jela.

Osim toga, onako usput smo na brzinu okrenuli jedan friški odrezak lososa u umaku od tamne čokolade oplemenjenom svježe pasiranom brusnicom u karameliziranom i reduciranom soku od cikle.

A sad realnost, draga gospoda, a znamo da ste više ovaj donji nego onaj gornji tip gospodina, a što se kuhinje tiče. Stoga nije na odmet spomenut nekoliko bitnih sitnica zbog kojih bi mogli dobiti vječni ban iz ove nama drage prostorije.

Sve detalje pročitajte na portalu Gentleman.hr

12.01.2018. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno