« Život
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
PROČITAJTE

Najbolji savjeti za savršen spoj

Sigurni smo da ste u životu pročitali ili čuli na stotine savjeta za dobar spoj, no ovih pet jednostavno ne smijete propustiti

Ovako baš i ne ... :)
Ovako baš i ne ... :) (Shutterstock)
Više o

prvi spoj

,

savjeti

,

izlazak

,

spoj

Savjeta za dobar spoj ima napretek, no kad bismo ih detaljnije analizirali, uočili bi da se neke stvari provlače kod svih - i kod stručnjaka za međuljudske odnose i iskusnijih prijatelja koji su dobronamjerni.

Dakle, morate biti otvoreni prema svemu i pokazati toleranciju koju možda i nemate inače, jer ćete samo tako dozvoliti novom partneru da pokaže sve najbolje od sebe.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Nadalje, najbolje je ne istraživati partnera prije prvog spoja. U današnje doba to je prilično jednostavno, no tako bi mogli lako stvoriti potpuno pogrešnu sliku

Tema koja je apsolutno zabranjena su prošle veze i bivši partneri. To se jednostavno ne spominje, osim možda nešto generalno ako baš dobijete izravno pitanje.

>> Pet pitanja za prvi spoj >>

Budite iskreni i recite tko ste i što ste, ma koliko željeli to uljepšati suzdržite se jer započeti vezu lažnim činjenicama je siguran put u propast.

Za kraj, nemojte baš sve najbolje pokazati na prvom spoju. Ostavite nešto i za kasnije, neka novi partenr ostane u iščekivanju, više će vas željeti susresti još jednom. 

15.08.2014. 20:10:07
Novi komentar
nužno
nužno