« Seks
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
HE HE

Najbolji recept za odličan orgazam

Na žalost, orgazam i dalje često zaobilazi dibar broj žena, pa ne škodi podsjetiti na neke detalje koji će, ako ih se držite, gotovo sigurno dovesti do njega

Kako da bude - sjajan?
Kako da bude - sjajan? (Arhiva)
Više o

orgazam

,

sjajan orgazam

Orgazam je i dalje nekim ženama nedostižan cilj, drugima samo priča kad se jednom dogodila, a većini njih se dogodio, no nije bilo baš tako sjajno da bi pričale o tome.

Pa onda, razmislite - očito problem ne može biti samo u ženama, već i u muškarcima kojima je orgazam jednostavnija stvar, kraće traje i obično nakon cijele priče on zahrče, a ona i dalje gleda u strop i pita se...

Dakle, idemo napraviti nešto pametno - predigra je ključna za postizanje orgazma, slažu se seksolozi koji naglašavaju da i seks na brzaka nekad može biti sjajna stvar i dovesti ženu do senzacionalnog orgazma, no u "običnom" seksu predigra je neizbježna. 

>> Duga predigra, kratak seks >>

Sam čin seksa tek je zaključni dio cijele priče, kažu stručnjaci koji preporučuju da se predigre ne odričete ni pod razno - sviđala se ona vama ili ne, partnerici je nužna za postizanje pravog ugođaja.

Uzbuđenje kreće s poljupcima, nastavlja se dodirima i počinje žestoko rasti tijekom oralnog seksa koji će i jednog i drugog partnera potpuno uvući u akciju, ne dozvoljavajući im da misle o drugim stvarima.

>> Promjene u vagini od predigre do orgazma >>

Igranje tijekom predigre može se napraviti pravo malo čudo, čak i za umornu partnericu kojoj zapravo i nije bilo do seksa - par dodira i poljubaca na pravim mjestima brzo će potpuno zasjeniti umor i probuditi želju u njoj.

Stoga, predigra je zakon, držite se tog savjeta i nećete pogriješiti.

26.02.2021. 21:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    26.02.2021. 23:06
    da brzo i zestoko
Novi komentar
nužno
nužno