« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
ROVINJ

Najbolji noćni provod u Istri u rovinjskom Monvi centru

Monvi centar u Rovinj donosi vrhunsku zabavu i odličan provod uz brojne koncerte i partyje s poznatim glazbenim imenima

Monvi logo
Monvi logo (Monvi centar)
Više o

Gibonni

,

Hladno pivo

,

ljeto

,

Dubioza kolektiv

,

Rovinj

,

Halid Bešlić

,

data centri

,

prirodne arome

,

vicevi o seksu

,

SunceBeat 2

Donosimo vam samo glavni dio programa Monvi centra.

untitled.jpg
Gibonni, Monvi

Sljedeće subote očekuje vas nastup glazbenog velikana Hrvatske. Iako je samozatajan, on je istinska zvijezda. Radi se naravno o Gibonniju, koji će u subotu 17. srpnja na prostoru Amfiteatra Monvi centra rasplesati publiku na otvorenom. 

Tjedan dana kasnije, 24.srpnja, u Rovinj stižu punkeri iz Gajnica - Hladno Pivo. Još uvijek bez premca kad se radi o količini obožavatelja koje privuku na svoje koncerte. To nas ne čudi s obzirom na pozitivnu energiju koju Mile i ekipa šire na svojim koncertima.

pivo.jpg
Hladno Pivo, Monvi

Od 30. srpnja traje Pozitiva fest, o kojem ćemo više kasnije. Tek da naglasimo da dolaze trenutne megazvijezde regije - sveprisutni Dubioza Kolektiv. Predstavljaju svoj novi album 5 do 12, a hrvatsku publiku osvojili su još prije nekoliko godina Firmom Illegal. Svojim socijalno angažiranim tekstovima i žestokim ritmom rasturili su na nedavno održanom INmusicu, gdje su slobodno mogli biti i headlineri po broju obožavatelja koji su ih došli slušati. Dolaze i Postolar Tripper i Carmina Putana...

monvi.jpg
Monvi

U petak 13. kolovoza očekuje vas veliki open air party uz svjetske face koje dolaze iz Velike Britanije -  Jamesa Zabiela i Desyna Masiella, te Uniquea i domaćeg Bebetta iz Pule.

Tjedan iza u petak, 20. kolovoza dolazi najpoznatiji bosanski pjevač Halid Bešlić koji će svojim hitovima razgaliti publiku. Posebno je vrijedan njegov koncert jer je pjevač nedavno izjavio da ne može više održavati toliko koncerata, pa će svojim dolaskom u Rovinj, na neki način počastiti hrvatsku publiku.

U subotu 28.kolovoza očekuje vas Rovinjska noć, a pred sam kraj ljetne sezone, 03. rujna dolaze The Beat Fleet, otkačeni Splićani koji su svugdje rado viđeni gosti. U subotu 11. rujna zatvara se ljetna sezona.

TBF

Više o svemu potražite na web stranici Monvi centra.


08.07.2010. 10:50:02
Novi komentar
nužno
nužno