« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 21 dan
ČESTITAMO

Nagrada iF Design za Geberit Bambini i Geberit CleanLine50

S kupaonskom linijom Bambini i tuš kanalicom CleanLine50, dva Geberitova proizvoda osvojila su međunarodno priznatu nagradu iF Design Award 2024

Kupaonska linija Bambini
Kupaonska linija Bambini (Arhiva)
Više o

nagrade

,

Geberit

Geberit Bambini

Geberit je razvio kupaonsku liniju Geberit Bambini posebno za malu djecu i djecu do 14 godina starosti. Proizvodi iz ove kupaonske linije impresionirali su žiri iF Design Award svojim dizajnom koji je prilagođen djeci. Visina i karakteristike WC školjke i umivaonika savršeno su prilagođene potrebama korisnika te omogućuju lako korištenje.

Ova linija je također dizajnirana imajući na umu njegovatelje i ostalo osoblje u dječjim vrtićima. Zatvoreni oblik keramičke WC školjke čini vanjsko čišćenje brzim i lakim. Iznutra, Geberit Rimfree dizajn bez unutarnjeg ruba WC školjke znatno olakšava čišćenje, a WC sjedala s rubom protiv kapanja sprječavaju prskanje tekućine iz WC školjke. Ovi domišljati detalji kupaonskog asortimana bili su dovoljni da bi osvojili žiri.

Geberit CleanLine50

Tuš kanalica Geberit CleanLine50 osvojila je žiri iF Design Award s tri argumenta: svojim dizajnom, ekološkim aspektom i jednostavnom ugradnjom. Sa širinom od samo tri centimetra i asimetričnim odvodnim kanalom, tuš kanalica pruža vizualnu raznolikost u modernoj kupaonici. Žiri je također pohvalio dvije opcije boja tuš kanalice: brušeni nehrđajući čelik i crni krom.

Žiri je također bio zadivljen činjenicom da se u proizvodnji Geberit CleanLine50 koristi manje materijala. Nova tuš kanalica zahtijeva znatno manje metala i stoga je oko 50 posto lakša od svoje prethodnice.

Činjenica da se tuš kanalica jednostavno ugrađuje također je bila odlučujući faktor za dodjelu međunarodno priznate nagrade za dizajn. Na primjer, Geberit CleanLine50 ima integrirani nagib koji optimalno vodi vodu za tuširanje u odvod, čineći instalaciju mnogo lakšom. Tuš kanalica se također može lako prilagoditi širini tuš prostora. Sadrži i praktičan češljasti umetak u odvodu koji se lako uklanja i brzo ispire. Time se smanjuje količina potrebnog čišćenja, kako je istaknuo žiri.

29.04.2024. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno