« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Nabrijavanje u Mediki srijedom... a i petkom

Znamo da vam je falilo da imate opciju za izaći u srijedu pa smo vam i to osigurali, a u petak vas čeka ekvesterijanski event, preporučamo oprez od mustanga!

Može i srijedom, normalno ;)
Može i srijedom, normalno ;) (Arhiva)
Više o

vikend

,

AKC Medika

ISPITNI DROPOVI × KSFPZG, srijeda, 23.2. u 19h, ulaz: 20kn

Nagradite se nakon mukotrpnog učenja i ispita, ili dođite ako ste već odustali (jer ima još rokova). Ovaj put prikupljamo prihod od ulaznica za Autonomnu žensku kuću. Ulaznice od ponedjeljka možete kupiti u prostorijama KSFPZG-a. Sav novac od prodanih karata ide Autonomnoj ženskoj kući. AŽKZ svake godine ulaže velike napore kako bi skupila potrebne donacije za pokrivanje osnovnih godišnjih troškova rada Skloništa i Savjetovališta za žene i njihovu djecu. Iza pulta su naši dobro poznati odlikaši: Zao, lacque, mkb, Meka Drina i Boško.

•Zao: https://www.mixcloud.com/.../this-summer-hits.../...

•lacque: https://www.mixcloud.com/.../blip-culture-gradsky.../...

•mkb: https://soundcloud.com/mnkboi...

•Event: https://fb.me/e/2T89bh6vH

[23.2.2022. / SRIJEDA / 19h -00:00 h / ULAZ 20kn / AKC ATTACK]

RODEO: Round one, petak, 25.2, u 19h, ulaz: 10kn

Hipoterapija je metoda liječenja uz pomoć korištenja konja. Dođite i malo zajašite na valu electra, breaka, getohousea i getotechna, jer smo formirali novi glazbeni program "Rodeo". Lineup jahača: 3LOWBEAT, GAGREFLEX95, MAGGY RIP, PAŠKO GAĆINA. RODEO je novonastali program koji se bazira na electru, breaku, getohausu i getotehnu. U suradnji sa AKC Attackom osigrati ćemo luda noćna jahanja.

•Event: https://fb.me/e/3atAHbQCf

[25.2.2022. / PETAK / 19h -00:00 h / ULAZ 10kn / AKC ATTACK]

#covidsafeevent

Zbog novih mjera stožera civilne zaštite, nažalost primorani smo ograničiti broj ulaznica na 100.

S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju. Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske, svima koji nemaju maske na ulazu bit će dodjeljene te vas molimo da držite distancu.

Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.

#covidsafeevent

23.02.2022. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno