« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
REVIJA

Na Sel'OMODe-u III predstavljen rad mladih dizajnera

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (foto: Gordana Sermek)
Više o

Boogaloo

,

Sel'OMODe III

,

modna revija

,

Sel'OMODe

,

Jasmina Kapetanović

,

Vanja Pejčinović

,

Maja Ašperger

,

Katja Krešić

,

Damjan Jacić

,

Silva Sai

,

Kristina Kolak

,

Kolak dizajn

,

Elena Conjar

,

Jasmina Arnautović

,

Sanja Hlebetina

,

Snježana Jantolek Vekić

,

Kristina Jambrešić

,

Artego

,

Simple

,

Kefa

U zagrebačkom klubu Boogaloo 18. ožujka u organizaciji Udruge modnih dizajnera Zagrebačke županije održan je Sel'OMODe III, modni događaj zamišljen od revijskog te izložbenog dijela, na kojem su se pod medijskim pokroviteljstvom Fashion.hr-a, Tene i Best Shopa, predstavili članovi Udruge modnih dizajnera.

Fotografije s ovogodišnjeg Sel'OMODe-a možete pogledati u fotogaleriji.

"Potaknuti problematikom ekološke osvještenosti i zbrinjavanja tekstilnog otpada u Hrvatskoj odlučili smo pridonjeti recikliranju starih tekstilnih predmeta na način da ih upotrebimo u stvaranju novih kolekcija. Proizvodnja novih odjevnih predmeta raste, potrošnja postoji, a reciklaža istih stoji i gomila se. Ovim primjerom na umjetnički način pristupamo problematici tekstilne reciklaže, te šaljemo poruku potrošačkoj masi da tekstil nas okružuje u svakodnevici, upotrebljava se i troši...", stoji u izjavi organizatora ovogodišnjeg Sel'OMODe-a na kojemu su u revijskom dijelu svoje kolekcije predstavili:

1. Jasmina Kapetanović
2. Vanja Pejčinović
3. Maja Ašperger
4. Katja Krešić
5. Damjan Jacić
6. Silva Sai
7. Kristina Kolak - Kolak dizajn
8. Elena Conjar
9. Jasmina Arnautović

Reviju su nosili Lucija Šesto, Jelena Golub, Maja Lena Lopatny, Dunja Mutevelić, Sonja Rendulić, Darija Zalović, Ivan Mitrović, Goran Naranđa, te manekenke modne agencije Talia Model dok su se u izložbenom dijelu predstavili Sanja Brusan, Matea Pavla Rajšek i Thania Elv. Za make up su se pobrinuli Sanja Hlebetina, Snježana Jantolek Vekić i Kristina Jambrešić, dok su za hair design zaslužni Artego, Simple i Kefa.

Svojim dolaskom reviju su podržali Amar Bukvić i Ivana Hranjec, Emina Bunjec, Tihana Harapin Zelepugin, Dubravka Krpan, Vinko Filipić, Lucija Šesto, Ivan Mitrović, Nina Režek, Marko Lušić, Zorica Pupovac Andrić, Ivan Martinec, Steve Morgans i drugi.(metro-portal)

21.03.2009. 17:44:01

Vezana galerija
Novi komentar
nužno
nužno