« Knjiga
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PA TI VIDI

Na Fejsbukovcu stare priče, u Dnevniku FB idiota nešto novo

Promocije se ne događaju niti negdje drugdje. One se događaju u Booksi, 30. listopada u 19 sati, kada će A.J. predstaviti Dnevnik Facebook idiota, a D.G. Zvižduk s Fejsbukovca

E, svega novoga, bogati ...
E, svega novoga, bogati ... (Arhiva)
Više o

Booksa

,

promocija

,

Anđelo Jurkas

,

Dnevnik Facebook idiota

,

Zvižduk s Fejsbukovca

,

Denis Giljević

Promocije književnih djela, nedjela pa i zlodjela, ne događaju se nekom drugom. One se događaju baš Anđelu Jurkasu i Denisu Giljeviću. Promocije se ne događaju niti negdje drugdje. One se događaju u Booksi, 30. listopada u 19 sati, kada će A.J. predstaviti Dnevnik Facebook idiota, a D.G. Zvižduk s Fejsbukovca.

Dnevniku Facebook idiota Anđela Jurkasa, originalnoj i bastardnoj formi publicistike i proze te prvoj hrvatskoj interaktivnoj knjizi u dva medija koja će konceptualno dok je vijeka i Facebooka ostati nezavršenim djelom, put utire pjesma Dnevnik Facebook idiota koju možete poslušati te maznuti za svoju dušu, ali i empetri plejer. Gdje? Ovdje!

- Pjesma 'Dnevnik Facebook Idiota' je monstruozni lirski dnevnik ispao iz bilježnica narodne kajdanke skrivenih ljubitelja Facebooka. U produkcijsko ritmičkom smislu produkt je mastermind radionice Setta iz Krankšvestera s kojim autor privatno dijeli intimne (čitaj kako misliš, na što god pomislio) odnose. Napose, radi se o ultimativnom plesnom megahitu koji je toliko jeben da ga ni jedna radio stanica neće imati jajca puštati. Još kad bude gotov i video spot s Tinom Katanić u glavnoj ulozi, pomest će sve Severine, Lane, Rozge, Nine i ine rvacke pop istine - navodno je izjavio B. Lee (čitaj onako kako misliš, na kojeg god B. Leeja mislio).

Sve informacije potrebne za razumijevanje ove parne, ali ne i suhoparne promocije možete pronaći zajašete li miša i odgalopirate putem sljedećih linkova:

Široko mu polje - opširnije o Dnevniku Facebook idiota

Opća klinička slika (zlo)djela i (nepri)lika Denisa Giljevića

Njuzpleter 1

Njuzšalter 2

Njuzšelter 3

Njuzlajter 4 

21.10.2015. 14:25:00
Novi komentar
nužno
nužno