« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
HE HE

Muškarcima je zbog srca dovoljna jedna žena

Za one kojima se poligamija čini kao idealno uređeno sustav suživota muškaraca i žena imamo lošu vijest - u tom slučaju srce vam je u opasnosti

Ovo je ipak dobro samo u snovima
Ovo je ipak dobro samo u snovima (Arhiva)
Više o

brak

,

poligamija

,

zdravlje srca

,

više žena

Svaki muškarac ponekad sanja o vezi u kojoj ima više partnerica, a i takav je seks česta tema mokrih muških snova, no kad bi znali kako to izgleda u stvarnosti, velika je vjerojatnost da bi ih se većina brzo predomislila. 

Naime, istraživanja su pokazala da je jedna žena muškarcu sasvim dovoljna, jer ako ih ima više, rizik od srčanog udara povećava se čak pet puta.

To su rezultati istraživanja provedenog na poligamistima u istraživačkom centru King Faisal bolnice u Saudijskoj Arabiji, zemlji koja je poznata po haremima. 

Istraživanje je pokazalo da su dobrobiti braka s jednom ženom za muškarce manje razine stresa, zdravija prehrana te više fizičke aktivnosti.

U slučaju da ima više žena, tada razine stresa i brige oko financija postaju znatno veće nego one prosječnog samca.

Muškarci u istraživanju s više od jedne žene obično su nešto starije životne dobi, boljeg financijskog statusa, ali i bolesniji - s višim krvnim tlakom, razinama šećera u krvi te srčanim bolestima.

Sve u svemu, držite se vi domaćih običaja ...

30.04.2015. 22:02:00
Novi komentar
nužno
nužno